BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,82
ALTIN 2.409,96
HABER /  MAGAZİN

Tamer aynı limanda çok durmaz

Deniz Uğur'la ilişkisinin ortaya çıkması üzerine Tamer Karadağlı'dan tek celsede boşanan Arzu Balkan, sert konuştu:

Abone ol

Tamer çok zor bir adamdır. Bir yere bağlı kalamıyor, yani çok flörtöz... Flört etmeyi, ilgiyi, beğenilmeyi seviyor. Bence zaafları var. Sanırım kendini rahat hissetmek ve hiçbir şey düşünmemek istedi. Bir şeylerden kaçtı. Ama o limanda da fazla uzun kalmaz. Ya o başka bir limana gidecek ya da liman halatları atıp onu bırakacak. Ama her ne olursa olsun, Tamer'in beni çok sevdiğini biliyorum.

Başka adam mı kalmadı
Neler neler yapmak istedim ama aklım beni engelledi. Çok öfkelendim, hâlâ da öfkeliyim. Çok kırıldım, altı saat ağladığım gün oldu. İnat edip Tamer'le evli de kalabilirdim ama evimde huzur olmazdı. Kimseye karşı "Sana yar etmeyeceğim" duygum yok. Hayat bize her şeyi gösterecek. Ama evli bir adamla birlikte olmak çok haksız bir durum. Hiç adam kalmadı mı dışarıda, niçin evli bir adam? Niçin yeni çocuğu olmuş bir adam?

Rus'tan sonra AIDS testi
Arzu Balkan, daha önce otel odasında bir Rus hayat kadınıyla birlikte olan ve şantaja maruz kalınca tek gecelik kaçamağı ortaya çıkan Tamer Karadağlı'dan, o dönemde AIDS testi istediğini söyledi. Balkan, "Tamer Rus kadınla birlikte olduktan sonra test yaptırmasını istedim. Rus'la ilişkisi önemli değildi ama Deniz Uğur'la ilişkisini hissedince yatağımı ayırdım" dedi.