BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.434,73
HABER /  SPOR

Levent Kızıldan duygusal konuşma

Bursaspor Divan Kurulu duygusal konuşmalara sahne oldu. Kulüp başkanı Kızıl taraftara sitem etti ve şunları söyledi

Abone ol

Almira Otel'de gerçekleştirilen toplantıda Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, kulübün mali, sportif ve idari çalışmaları hakkında divan kurulu üyelerine bilgi verdi.

Son dönemde yaşanan olaylar nedeniyle ruh sağlığının bozulduğunu, bu nedenle büyüklerini ve küçüklerini kırdığını belirten Kızıl, bu sebeple kongre kararı aldığını söyledi.

Sezon içinde ortada birşey yokken şahsına küfür edilmesini kabullenemediğini ifade eden Levent Kızıl, "Sağduyulu Bursasporlular'ın tepki vermemesine ise kırıldım. Fenerbahçe maçında tarafıma ağır küfürler edildi. Kapalı ve VIP tribününden de destekleyenler oldu. O gün istifamı vermek istedim. Ancak Bursaspor'u yarı yolda bırakmak istemedim.

Sorumluluğumu bilen bir insanım. Kayserispor maçından sonra yapılan tezahüratlar nedeniyle soyunma odasında ağlayan oyuncularımız vardı. Beşiktaş Başkanı ile olan 30 yıllık dostluğum, verdiğim beyanatlarla sıkıntıya girdi. 2 sene içerisinde 68 maça gittim.

Sadece 1 tane kupa maçına gidemedim. Ailemden, özel işlerimden fedakarlık ettim. Yönetim kurulumdaki arkadaşlarım ile Bursaspor'un önünü açmak için böyle bir karar aldık. Biz sezon sonuna kadar görevimizin başındayız. Antrenörlerimiz, futbolcu izlemelerini devam ettirmektedirler. Yeni seçilecek olan yönetime Bursaspor için her zaman paylaşımlarda bulunmaya hazırım. Ruh sağlığım yaşanan olaylardan sonra bozuldu" dedi.