BIST 10.056
DOLAR 32,23
EURO 34,82
ALTIN 2.423,71
HABER /  GÜNCEL

Mitingde kapatılacak yollar

Kadıköy İskele Meydanı'nda yarın yapılacak miting nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Abone ol

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın saat 10.00'dan itibaren miting bitimine kadar, Rıhtım Caddesi ile Boğa Meydanından Rıhtım Caddesine kadar tüm yollar trafiğe kapalı olacak.

Söğütlüçeşme Caddesinden Rıhtıma inen ara sokaklar ise ihtiyaç duyulduğunda trafiğe kapatılacak. Trafiğe kapatılan yollara alternatif olarak, Tıbbiye Caddesinden gelen trafik akışı Burhanfelek Caddesinden E-5 yönüne, Behiçbey Sokaktan ise İbrahimağa Işıklar istikametine yönlendirilecek.

Söğütlüçeşme Caddesinden gelen sürücülerin Altıyol Boğa Meydanından Rıhtıma inmeleri engellenerek, Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine yönlendirilecek, Moda'dan gelen trafik akışı ise Mühürdar Kavşak'tan geri döndürülecek.

37. VALİLİK KUPASI

 Öte yandan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2007 yılı faaliyet programında yer alan 37. Valilik Kupası Büyük Erkekler Kros Yarışları finalleri, 29 Nisan Pazar günü saat 10.00'da yapılacak.

Yarışların güvenli ve sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için Taksim Atatürk Anıtı-Gümüşsuyu-Tophane-Karaköy-Galata Köprüsü- Eminönü-Sirkeci-Meseret Caddesi-Cağaloğlu-Valilik binası güzergahı, 29 Nisan Pazar günü saat 09.30'dan itibaren araç trafiğine kapatılacak.