BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,80
ALTIN 2.426,25
HABER /  SPOR

Ali Koç sözlerinin altında ezilir

Haluk Ulusoy'dan kendisini eleştiren Ali Koç'a ağır uyarı: Gençliğine veriyorum, konuşmalarına dikkat etmeli..

Abone ol

Tatil için Antalya'ya giden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ulusoy, Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç'un Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi sonrasında yaptığı, "Şerefsizler, hırsızlar.. Emeğimizi çaldınız" sözleri hakkında sert açıklamalar yaptı.

İşte Ulusoy'un sözleri:

SÖZLERİMİN ALTINDAN ALİ KOÇ KALKAMAZ!"-
"Koç ve Ulusoy, dost iki ailedir. Ali Koç'un dedesi, benim tanıdığım bir insan. Yakın ilişki içinde olduğumuz Koç ailesine mensup birinden böyle bir açıklama duymak beni çok üzdü. Sadece bazı cümleleri değil, tüm açıklamaları bende rahatsızlık uyandırdı! Tekrar söylüyorum, Koç ailesinin mensubu Ali Koç bu sözleri söylememeliydi. Ulusoy soyadını ağzına aldığı anda biraz daha dikkatli konuşması lazım. Ben onun seviyesine inmek ve cevap vermek istemiyorum. Çünkü eski günlerime dönmek istemiyorum. Çünkü, eski günlerdeki gibi Haluk Ulusoy konuşmaya başlarsa, bunun altından ne Ali Koç, ne de başka bir kimse kalkabilir!"

MAHKEMEYE GİDECEK!-
Ali Koç'un dün akşamki maçın ardından yaptığı, "Şerefsizler, hırsızlar emeğimizi çaldılar" şeklindeki açıklamalarının kime yönelik olduğunun sorulması üzerine ise Ulusoy şunları söyledi:

"Ali Koç bu sözleri, herhalde bir yerlere söylüyor. Onu hakemlere söylüyorsa, hakemler de federasyonumuzun hakemidir. Birinci derecede hakemlere söyleniyorsa, ikinci derecede federasyonumuza geliyor. Muhakkak, disiplin talimatları uygulanacaktır. Bununla da kalınmayacak, federasyon olarak yargı yoluna da gideceğiz. Sadece Ali Koç hakkında değil, bu çirkin konuşmaları kim yapmışsa gerekli olan her şeyi yapacağız. Bütün bunları önümüzdeki hafta salı günü yönetim kurulu toplantımızda da görüşeceğiz. Belki şahıslar da bireysel kendileri bireysel olarak mahkeme yoluna gidecektir!"