BIST 10.793
DOLAR 32,22
EURO 34,81
ALTIN 2.411,77
HABER /  SPOR

Ali Koçtan Beşiktaşa mesaj

Ali Koç, Beşiktaş ile yapılan kupa maçı sonrası söylediklerinin Beşiktaş taraftarlarınca yanlış anlaşıldığını söyledi

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, dün gece Beşiktaş ile yapılan Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamaların Beşiktaşlı bazı taraftarlarca yanlış anlaşıldığını söyledi.

Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinden yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: ''Benim maç sonrasında sarf ettiğim sözlerin ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Beşiktaş'ın bazı taraftarlarınca yanlış anlaşıldığı kanaatindeyim. Benim sözlerimin muhatabı kesinlikle Beşiktaş camiası değildir. Böyle bir şey söz konusu dahi olamaz. Benim açıklamalarımın hedefinin kimler olduğu bellidir.

Bugün gazete haberlerine bakıldığında da konunun bu haliyle basına yansıdığını da görmüş olursunuz. Maç sonrasında yaptığım açıklamaların üslup olarak bana yakışmadığını da biliyorum ve üzgünüm, ama anlatmaya çalıştığım kaygı ve düşüncelerimin sonuna kadar arkasındayım.

Türkiye'de futbolun temiz bir ortamda ve hakkaniyet sınırları içerisinde olması için takım ve renk ayrımı gözetmeksizin herkesin üzerine düşeni yapması gerekmektedir. Bu vesile ile taraftarımıza dün akşamki maçta verdiği müthiş destekten ötürü tekrar teşekkür eder, futbolcularımızı da her türlü olumsuzluğa rağmen gösterdikleri centilmence mücadeleden dolayı tebrik ederim.''