BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.429,98
HABER /  GÜNCEL

Taksitle silah satışı!

32 ayrı model tabanca 10 ay taksitle satılacak. Peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim var...

Abone ol

Makina Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) geçen yıl olduğu gibi bu yıl da tabanca stoklarını eritmek icin kampanya başlattı. MKEK’in geçen yıl yaptığı benzer kampanya büyük tepki çekmiş, hatta kampanya dahilinde kredi veren bir banka gelen tepkiler üzerine kredi vermekten vazgeçmişti.
Stokları yine artan MKEK benzer bir kampanyaya tekrar start verdi. Kampanya uyarınca peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirimler uygulanacak. Kredi kartına taksit imkanı da sağlanacak.

Buna göre MKEK üretimi yerli silah almak isteyen alıcılara, Ziraat Bankası’nın yanı sıra Oyakbank ve Vakıfbank kredi kartlarına 10 ay taksit imkanı sunulacak.

En pahalısı altın işlemeli Şahin 08

Sınırlı sayıda ve muhtelif modelleri için sürdürülen kampanya kapsamında yer alan 32 ayrı cins ve özelliklerdeki tabancaların fiyatı, 980 YTL ile 1.865 YTL arasında değişiyor. MKEK’nin satışa sunduğu yerli silah listesinde en düşük fiyat 980 YTL ile Kırıkale yapımı 7.76 MM STD-Siyah modeli, en yüksek fiyatı ise MKE-Şahin-08 marka altın işlemeli Kırıkkale yapımı tabanca yer aldı.