BIST 9.552
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.477,79
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Taksi durakları Pembe Köşk gibi

Konak Belediyesi, taksi esnafının daha rahat ve çağdaş hizmet verebilmesi amacıyla taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor.

Abone ol

Konak sınırları içinde hizmet veren Taksi kulübelerine yönelik çalışmalar taksici esnafı kadar vatandaşın da takdirini kazanıyor.

Turistik kent İzmir'e turizm kimliğine uygun duraklar için Konak Belediyesi düğmeye bastı. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Alsancak, Basmane ve Gözetepe çevresinde birçok taksi kulübesini yenilemekle kalmayıp, taksi duraklarına cep yapımından, çevresinin yeşillendirilmesine, oturma banklarına kadar esnafın tüm ihtiyaçlarını yerine getirebilmek için var gücüyle çalıştıklarını söyledi.

Tartan "Yürütülen çalışmalar ile eski, korunaksız ve sağlıksız durakların yerine çağdaş olanları geliyor. Eski İzmir evleri mimarisi görüntüsü taşıyan duraklar özellikle vatandaşların ve turistlerin büyük beğeni ve takdirini kazanıyor" dedi. En son Göztepe taksi durağı, hemen ardından yapımı biten Alsancak Mustafa Bey taksi durağı esnafı duraklarına astıkları pankartlar ile Başkan Tartan'a teşekkür ettiler.