BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.497,16
HABER /  GÜNCEL

Tahir Elçi öldürüldü PKK saldırısının şok videosu

DİYARBAKIR'da Tahir Elçi'nin öldürüldüğü PKK saldırısının şoke eden video görüntüleri geldi. Tahir Elçi yerde yatarken polisler saldırıya karşılık veriyor.

Abone ol

DİYARBAKIR şoke eden saldırıyla kana bulandı. Baro başkanı Tahir Elçi basın açıklaması yaparken PKK terör örgütü saldırı düzenledi.

Tahir Elçi saldırıda başından vurularak hayatını kaybederken olaydan sonra çıkan çatışma anı kameralara yansıdı.

Çatışmanın ortasında kalan basın mensupları o anları videoya aldı. Görüntülerde Tahir Elçi yerde vurulmuş şekilde yatarken polisler silahlı saldırıya karşılık veriyor.

İşte Türkiye'yi sarsan saldırının şoke eden video kaydı;

DHA kameraları da saldırı anını farklı bir açıdan kayda aldı. İşte olay anında orada bulunan DHA'nın çektiği video kaydı;

DİYARBAKIR'DAKİ ÇATIŞMADA MEÇHUL KİŞİ KİM?

Bu arada silah sesleri üzerine 4 Ayaklı Minare'nin bulunduğu sokakta, sol elinde bir tabancayı namlusundan tutarak koşan bir kişi dikkati çekti. Sokakta güvenlik önlemi alan polisler, yanlarından hızla geçen kişinin arkasından ateş açtı. Bu kişinin kim olduğu belirlenemedi. Polis meçhul kişiyle ilgili araştırmayı derinleştiriyor.

SALDIRGANLAR BÖYLE GELDİ

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldüğü ve 1 polisin şehit olduğu saldırı sırasında yaşananlar Mobese kameralarına saniye saniye yansıdı.
Görüntülerde saldırıyı gerçekleştirenler ve güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma yer alıyor.

Polis ekipleri, cadde üzerinde bulunan bir taksiye kontrol ettiği sırada taksinin içinden ateş açılıyor.

Açılan ateş sonucu polisler yaralanırken, taksinin içindeki saldırganlar taksiden inerek Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin basın açıklaması yaptığı sokağa yöneliyorlar.