BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,83
HABER /  MEDYA

Survivor son bölümde büyük kavga

Survivor son bölümde ünlüler takımında kavga çıktı. Son bölümü dün akşam izlenen Survivor All Star'da Anıl Tetik çok ağır konuştu. Merve Aydın kızdırdı.

Abone ol

Survivor All Star bu akşam aralarından biri elenecek olan ünlüler takımı son bölümde birbirlerine girdiler. Survivor ödül oyununu kayben Merve Aydın takım arkadaşlarını suçladı. Anıl Tetik ise Survivor ünlüler takımını yerden yere vurdu. Survivor adasında ise Fulya Keskin ile Berna arasında büyük kavga çıktı.

SURVİVOR 'DA KİM ELENİR? (TIKLAYIN)
Acun Ilıcalı 'nın gözdesi olan Survivor All Star 'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı bu akşamki son bölümde cevap bulacak. Fulya Keskin'in yazılmasının ardından eleme gerilimine giren ünlüler takımı ikiye bölündü.

SURVİVOR SON BÖLÜM ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan son bölümünde ünlüler ve gönüllüler ödül oyunu için kapıştı. Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununun ardından yine farklı bir yenilgi aldı. Gönüllüler 10-5 ile simit ödülünü kazanan taraf oldu. Survivor ünlüler takımı ödül oyununu kaybedince birbirine girdi.

Merve Oflaz takım arkadaşlarını sert bir şekilde eleştirdi ve "Sorunlar adada kalmıyor. Takım olamıyoruz. Herkeste bir 'ben... ben' bu ne abi ya...' dedi. Bu sözlere Merve Aydın ve Berna'dan tepki geldi. Berna "Burada kimse kimseye saldırmasın. Sinirliyiz hepimiz sakin olalım. Yoksa şimdi kavga çıkar" dedi.

ANIL TETİK : HERKES EGO PEŞİNDE
Anıl Tetik ise 'Burda bir grup yoktu. Takım yoktu. Takım ruhu olmadı. Kazanmak için çıkamıyorum çünkü burda bir enerji yok. Herkes ego peşinde. Herkes kendini göstermenin peşinde. O yüzden burda ne kazanç olur ne başka bir şey' diyerek tüm arkadaşlarını ağır bir şekilde eleştirdi.



FULYA KESKİN SİNİR KÜPÜ
Survivor All Star ünlüler takımı tarafından ismi elenmek üzere yazılan Fulya Keskin sinir küpüne döndü. Önce Merve Aydın ile yatak yeri yüzünden kavga etti. Ertesi gün ise bu kez Berna ile 'salça oluyorsun' lafı üzerinden büyük bir kavga patlak verdi.



SURVİVOR ALL STAR 'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
Survivor 'da geçen hafta Duygu Çetinkaya elenmişti. Hilmicem ve Turabi 'nin yaptığı oyunla Duygu Çetinkaya hiç beklemediği bir anda Survivor All Star 'dan ayrıldı. Duygu Çetinkaya ada konseyinde ismi en çok yazılan kişi olmuştu. Haftanın birincisi olan Turabi , Duygu Çetinkaya 'nın karşısına Hilmi Cem'i çıkartmıştı.