BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.431,44
HABER /  MEDYA

Survivor kim elendi All Star'da kavga

Survivor'da kim elendi açıklandı. Fulya Keskin yazılmıştı. Survivor All Star 'da birinci Anıl Tetik çıktı. Anıl Tetik de Merve Oflaz'ın adını verdi. Peki bu hafta Survivor 'da Merve mi Fulya mı kim elendi?

Abone ol

Survivor All Star 'da bu hafta kim birincisi Anıl Tetik oldu. Survivor 2015 ada konseyinde Fulya Keskin elenmek üzere yazılmıştı. Anıl Tetik birinci olunca 'kimi eleyeceksin' sorusuyla karşılaştı. Herkesi şaşırtan Anıl Tetik Survivor 'ın tek bayan şampiyonu olan Merve Oflaz 'ın adını verdi. Peki kim elendi Merve Oflaz mı Fulya Keskin mi?

SURVİVOR ALL STAR 'DA BU HAFTA KİM ELENDİ? (SONUÇLAR AÇIKLANDI - TIKLAYIN)

Acun Ilıcalı 'nın gözdesi olan Survivor All Star 'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı bu akşam yapılacak son yayınla açıklanacak. Survivor 'da elenen ismin kaderini SMS oylamasında birinci olan isim etkileyecek. Survivor All Star 'da ünlüler içinden birinci olan kişi elenmek üzere bir isim verecek. Bu isimle Survivor ada konseyinde ismi yazılan Fulya Keskin 'in aldığı SMS oylarına bakılacak. SMS oyu düşük olan kişi Survivor All Star 'dan elenecek.


SURVİVOR ALL STAR 'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
Survivor 'da geçen hafta Duygu Çetinkaya elenmişti. Hilmicem ve Turabi 'nin yaptığı oyunla Duygu Çetinkaya hiç beklemediği bir anda Survivor All Star 'dan ayrıldı. Duygu Çetinkaya ada konseyinde ismi en çok yazılan kişi olmuştu. Haftanın birincisi olan Turabi , Duygu Çetinkaya 'nın karşısına Hilmi Cem'i çıkartmıştı.


SURVİVOR SON BÖLÜM ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?
Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan son bölümünde ünlüler ve gönüllüler ödül oyunu için kapıştı. Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununun ardından yine farklı bir yenilgi aldı. Gönüllüler 10-5 ile simit ödülünü kazanan taraf oldu. Survivor ünlüler takımı ödül oyununu kaybedince birbirine girdi.

Merve Oflaz takım arkadaşlarını sert bir şekilde eleştirdi ve "Sorunlar adada kalmıyor. Takım olamıyoruz. Herkeste bir 'ben... ben' bu ne abi ya...' dedi. Bu sözlere Merve Aydın ve Berna'dan tepki geldi. Berna "Burada kimse kimseye saldırmasın. Sinirliyiz hepimiz sakin olalım. Yoksa şimdi kavga çıkar" dedi.

ANIL TETİK : HERKES EGO PEŞİNDE
Anıl Tetik ise 'Burda bir grup yoktu. Takım yoktu. Takım ruhu olmadı. Kazanmak için çıkamıyorum çünkü burda bir enerji yok. Herkes ego peşinde. Herkes kendini göstermenin peşinde. O yüzden burda ne kazanç olur ne başka bir şey' diyerek tüm arkadaşlarını ağır bir şekilde eleştirdi.



FULYA KESKİN SİNİR KÜPÜ
Survivor All Star ünlüler takımı tarafından ismi elenmek üzere yazılan Fulya Keskin sinir küpüne döndü. Önce Merve Aydın ile yatak yeri yüzünden kavga etti. Ertesi gün ise bu kez Berna ile 'salça oluyorsun' lafı üzerinden büyük bir kavga patlak verdi.