BIST 9.952
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.430,80
HABER /  MEDYA

Survivor Aylin Şallı Semih'e ne dedi kim elendi?

Survivor 2016'dan kim elendi belli oldu. Survivor SMS sonuçlarına göre SMS sıralaması birincisi Semih Öztürk oldu. Peki elenen Aylin Şallı ona giderken ne dedi?

Abone ol

Survivor adasında kim elendi sorusunun yanıtı Aylin Şallı oldu. Aylin Şallı Survivor'dan giderken SMS sonuçlarına göre birinci olan Semih Öztürk'e kapak attı.

Semih Öztürk SMS sıralaması açıklandıktan sonra şiirlerle coşarken Damla Can eleme için Aylin Şallı ismini verince 'ihanet' diyerek laf attı.

Bu söze kapak niteliğindeki yanıt Aylin Şallı'dan geldi. Aylin hem eleme öncesi hem de elemeden sonra Semih Öztürk'e laflarını sokup gitti.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ SMS SIRALAMASI

Eleme adayı olan Semih Öztürk bu durumda elemeden çekildi. Semih Öztürk dokunulmaz olduğu gibi elenmesi için bir isim önerme hakkı da edindi. Survivor adasında Semih Öztürk'ün ardından SMS sonuçlarına göre ikinci olan isim Damla Can oldu.

Survivor kişisel dokunulmazlığını kazanan Gizem Kemioğlu ada konseyinde Efecan Dianzenza'yı elenmek üzere tahtaya yazmıştı. SMS oylaması sonucunda birinci olan Semih Öztürk de elenmek üzere Serkay Tütüncü'nün ismini verdi. Serkay Tütüncü adının söylenmesine "Takımı düşünmüyor bencillik ediyor' diyerek tepki verdi.

Survivor SMS sıralamasında ikinci olan Damla Can ise "Semih demeyi çok isterdim" diyerek 'Öyle bir imkanım olmadığı için bir nedeni olmadan Aylin Şallı demek istiyorum' diyerek takım arkadaşının ismini verdi. Survivor'da eleme adayları belirlenirken Efecan, Serkay ve Aylin Şallı arasında SMS sıralaması sonuçlarına bakıldı. Sıralamada en altta olan isim Aylin Şallı Survivor'dan elendi.

Survivor'dan elenen Aylin Şallı vedalaşırken de Semih Öztürk konusunda Gizem Kerimoğlu'nu uyardı. Semih bu sözleri duyunca "Seni biz elemedik' diyerek tepki gösterdi.

SURVİVOR SMS SONUÇLARI GÖNÜLLÜLER SIRALAMASI

Survivor gönüllüler takımındaki elenen ismi acunn.com tarafından yapılan SMS oylaması sonuçları verdi. Survivor gönüllüler SMS sonuçları sıralaması tam liste halinde şu şekilde oldu;

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3.Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5.Nihal Candan
6.Zafer Mete
7.Aylin Şallı
8.Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

SURVİVOR SMS SIRALAMASI SONUÇLARI VİDEOYU TIKLA GÖR