BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.510,47
HABER /  GÜNCEL

Survivor SMS sonuçları ve sıralaması kim elendi?

Survivor 'dan kim elendi sorusu şok etti. Survivor 2016 gönüllüler SMS sonuçları sıralaması açıklandı. Survivor SMS birincisi Semih Öztürk olunca hesap karıştı. Survivor'dan peki kim elendi?

Abone ol

Survivor adasında kim elendi sorusunun yanıtını veren SMS sonuçları Acun Ilıcalı tarafından saat 22.30'da açıklandı. Buna göre Survivor SMS sonuçları sıralamasında gönüllülerin birincisi Semih Öztürk oldu. Survivor gönüllüler SMS sonuçları ve sıralaması acunn.com sitesi tarafından yayınlanınca elenen isim de ortaya çıktı.

Eleme adayı olan Semih Öztürk bu durumda elemeden çekildi. Semih Öztürk dokunulmaz olduğu gibi elenmesi için bir isim önerme hakkı da edindi. Survivor adasında Semih Öztürk'ün ardından SMS sonuçlarına göre ikinci olan isim Damla Can oldu. 

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ SEMİH VE DAMLA KİMİN ADINI VERDİ?

Survivor kişisel dokunulmazlığını kazanan Gizem Kemioğlu ada konseyinde Efecan Dianzenza'yı elenmek üzere tahtaya yazmıştı. SMS oylaması sonucunda birinci olan Semih Öztürk de elenmek üzere Serkay Tütüncü'nün ismini verdi. Serkay Tütüncü adının söylenmesine "Takımı düşünmüyor bencillik ediyor' diyerek tepki verdi.

Survivor SMS sıralamasında ikinci olan Damla Can ise "Semih demeyi çok isterdim" diyerek 'Öyle bir imkanım olmadığı için bir nedeni olmadan Aylin Şallı demek istiyorum' diyerek takım arkadaşının ismini verdi. Ayli Şallı isminin verilmesini 'ihanet olarak' görmediğini belirtirek Semih Öztürk'ün fısıltıyla söylediği sözlere kapak attı.

Survivor'da eleme adayları belirlenirken Efecan, Serkay ve Aylin Şallı arasında SMS sıralaması sonuçlarına bakıldı. Sıralamada en altta olan isim Aylin Şallı Survivor'dan elendi.

Survivor'dan elenen Aylin Şallı vedalaşırken de Semih Öztürk konusunda Gizem Kerimoğlu'nu uyardı. Semih bu sözleri duyunca "Seni biz elemedik' diyerek tepki gösterdi.

SURVİVOR SMS SONUÇLARI GÖNÜLLÜLER SIRALAMASI

Survivor gönüllüler takımındaki elenen ismi acunn.com tarafından yapılan SMS oylaması sonuçları verdi. Survivor gönüllüler SMS sonuçları sıralaması tam liste halinde şu şekilde oldu;

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3.Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5.Nihal Candan
6.Zafer Mete
7.Aylin Şallı
8.Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

SURVİVOR SMS SIRALAMASI SONUÇLARI VİDEOYU TIKLA GÖR

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA İLK KİM ELENDİ?

SURVİVOR TUĞBA ÖZAY'A NE OLDU NİYE BAYILDI?

Survivor son bölümüne Tuğba Özay damga vurdu. Ödül oyununu kazanan ünlüler sevinç çığlıkları atarken Tuğba Özay bir anda yere yığıldı. Sevinçleri yarım kalan ünlüler takımı Tuğba Özay'ın baygınlığı ile şoke oldular. Tuğba Özay doktor kontrolünde kendine geldikten sonra arkadaşlarından özür diledi.

SURVİVOR NİHAL CANDAN - GİZEM KERİMOĞLU

Survivor 2016'nın 1 Mart Salı akşamı yayınlanan son bölümünde Gönüllüler adasında gece yarısı battaniye krizi yaşandı. Zaten anlaşamayan iki isim olan Gizem Kerimoğlu ve Nihal Candan, bu kez battaniye sebebiyle atıştı.

NİHAL CANDAN SEMİH ÖZTÜRK'E LAF SOKUNCA

Survivor gönüllüler takımının en kötü performanslı oyuncusu Nihal Candan çene performansında ise üst düzey başarı gösteriyor. Özellikle de Semih Öztürk'e karşı. Gönüllüler takımında Semih Öztürk ile çenede başa çıkabilen tek isim olan Nihal Candan, bu kez oyun sırasında lafını soktu.

SURVİVOR SEMİH ÖZTÜRK GİZEM KERİMOĞLU İFŞASI

survivor kim elendi sms sonuclari siralamasiEfecan Dianzenza ve Semih Öztürk'ün kaderini Survivor gönüllüler SMS sıralaması sonuçları verecek. Bu sebeple de Survivor SMS sıralaması çok büyük önem taşıyor. Hal böyle olunca da Semih Öztürk tüm planlarını SMS oylaması üzerine yaptı. Bu planları ifşa eden ise Ütopya'dan sevgilisi olan Kurretülayn Matur oldu.

Kurretülayn Matur'un açıklamasına göre Semih Öztürk tüm SMS'lerin kendisine atılmasını, yakın arkadaşı diye 'Gizem Kerimoğlu'na  oy verilmemesini istedi.

SEMİH ÖZTÜRK'ÜN SEVGİLİSİ KURRETÜLAYN MATUR İFŞA ETTİ

Kurretülayn Matur sevgilisi Semih Öztürk'ün SMS oylaması stratejisini instagram hesabından paylaştığı şu sözlerle ifşa etmiş oldu;

"Bugün günlerden #Survivor , #SemihÖztürk 'e destek olma zamanı ! Oylar sadece Semih Öztürk ' e atılacaktır.
Kendisinin de isteği budur.
Yanındaki yarışmacı arkadaşlarına sempati duyabilirsiniz ama kendisi Tek Yarışmaktadır.
Semih ' e atılan oyların bölünmesini bizde kendiside istememektedir..."

Survivor semih öztürk sms oylaması sonuçları sevgilisi instagram

EFECAN DİANZENZA KİMDİR?

Survivor gönüllüler takımından Efecan Dianzenza eleme adayı peki kimdir Efecan?

Survivor'da her geçen gün performansını arttıran Efecan Dianzenza annesi Türk babası İngiliz. Soyadının farklı oluşu da bundan.

Efecan Dianzenza kadar sevgilisi de merak konusu oldu. Duygu Çavdar ile birlikte olan Survivor Efecan sık sık onunla onan fotoğraflarını paylaşmış.

EFECAN DİANZENZA KİMDİR SOYADI NEDEN YABANCI?

Survivor gönüllüler takımında hırsı ve oyunlardaki başarısı ile öne çıkan Efecan Dianzenza farklı soyadı ile de dikkat çekiyor.

Efecan Dianzenza Londra doğumlu. Babası yabancı, İngiliz vatandaşı olduğu için de soyadı yabancı. Annesi Türk olan Efecan Dianzenza 26 yaşında.

Efecan Dianzenza 3 yaşındayken ailesinin İzmir’e yerleşmesi sonucunda hayatının büyük bir kısmını İzmir Karşıyaka’da geçirmiş. 9 yaşında Karşıyaka spor kulübünde futbol oynamaya başlayan Efecan Dianzenza, 14 yaşında Antalyaspor’a transfer oldu.

Hırs Küpü Efecan Dianzenza Kimdir Nereli - Survivor Efecan kaç yaşında Mesleği? -Bitlis Ateş Gazete Manşeti! A24.com.tr » newsbox » Hırs Küpü Efecan Dianzenza Kimdir Nereli - Survivor Efecan kaç yaşında Mesleği? -Bitlis Ateş Gazete Manşeti! Facebook paylaş Twitter paylaş Google+ paylaş Yorum Yaz 21.02.2016 Saat: 17:33 Hırs Küpü Efecan Dianzenza Kimdir Nereli - Survivor Efecan kaç yaşında Mesleği? -Bitlis Ateş Gazete Manşeti! Büyük Hasret sona erdi. Rekabet, çekişme,acı,kavga ve zorlu parkurlarla dolu yarışma Survivor 2016'da yarışacak olan Efecan Dianzenza Kimdir? Sizler için aktardık... Acun Ilıcalı yine yaptı yapacağını. Bomba bir Survivor 2016 kadrosu oluşturan Ilıcalı, Survivor'a tarihinin en çekişmeli sezonunu yaşatacak gibi görünüyor. Prodüksüyon olarak bütün hazırlıkalr tamamlandı. Artık söz yarışmacılarda. Peki bu yükün altından kalkabilecekler mi? Survivor 2016'da ünlüler ve gönüllüler kadrosunu yakından tanıyalım... Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de 7 Şubat Pazar günü başlayacak olan macera yarışması Survivor 2016'nın Gönüllüler takımındaki isimleri yayınlanan tanıtım videosuyla ortaya çıktı. Bu isimler arasında videoda elinde ateşle oynayan kişi Efecan Dianzenza oldukça dikkat çekti. Peki; Efecan Dianzenza kimdir? Efecan Dianzenza kimdir? 14 Temmuz 1990'da Londra'da dünyaya gelen Efecan Dianzenza, 3 yaşındayken Türkiye'ye gelmiştir. İzmir'in Karşıyaka ilçesinde hayatını geçiren Efecan'ın annesi Türk, babası ise İngiliz'dir. 9 yaşındayken Karşıyaka Spor Kulübü'nün alt yapısında futbol oynamaya başlayan Efecan, 14 yaşında Antalya Spor Kulübü'ne transfer olmuştur. O yıllarda müziğe de giriş yapan Efecan, kendi evinde küçük bir stüdyo kurarak yüzlerce şarkı kaydetmiş ve underground albümler hazırlamıştır. 2 yıllık Antalya serüveninden sonra spor ve müzik hayatına İstanbul'da devam eden Survivor 2016 Gönüllüler yarışmacısı Efecan Dianzenza, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile anlaşma yaptı. Bu süreçte müzik hayatını bırakmadı ve underground müzik yapmaya devam etti. Efecan, lise öğrenimini İstanbul'da tamamlamıştır. Üniversite sınavlarına girerek Anadolu Üniversitesi Spor Akademisi Antrenörlük bölümünü kazandı ve futbol hayatını sonlandırdı. Efecan Dianzenza, Mister International Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmiştir. 2010 yılında Model of Models yarışmasında Türkiye 1.liği kazanan Efecan moda ve mankenlik sektöründe de yer aldı. Efecan aynı zamanda Endonezya'da yapılan Mister International yarışmasına katılmıştır. Burada ise dünya 6'ncısı olmuştur. Survivor 2016 Gönüllüler takımındaki diğer isimler arasında; İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk yer alıyor. http://www.a24.com.tr/hirs-kupu-efecan-dianzenza-kimdir-nereli---survivor-efecan-kac-yasinda-meslegi--bitlis-ates-gazete-manseti-haberi-40057057h.html?h=48

Sporun yanı sıra müziğe de ilgisi olan Efecan Dianzenza Antalya'daki evinde küçük bir stüdyo kurdu ve underground albümler yaptı. Antalya’da iki sene yaşadıktan sonra İstanbul'a taşınan Efecan Dianzenza İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde futbol yaşamına devam etti. Underground müzikler yapan Efecan, İstanbul gece kulüplerinde dj’lik de yapmaya başladı.

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR MASTÜRBASYON SKANDALI

Survivor gönüllüler takımındaki Semih Öztürk'ü izleyici Ütopya yarışmasından hatırlıyor. Fitneleri ile yarışmada meşhur olan Semih Öztürk Ütopya'nın kötü adamıydı.

Sevgilisi Kurratülayn ile olan mastürbasyon videosu ise internete düşünce rezil olmuştu. Ütopya evinden yansıyan mastürbasyon görüntüsü için acunn.com sitesinden açıklama gelmişti. Acunn.com sitesi söz konusu görüntülerin gerçek olmadığını öne sürmüştü. Ancak video görüntüler montaj olamayacak kadar net ve temizdi.

Semih Öztürk Ütopya yarışmasında sevgilisinin kucağında mastürbasyon yaparken görüntülenmişti. Semih Öztürk 'ün mastürbasyon görüntüleri hayli tepki çekmişti.

SURVİVOR SEMİH KİMDİR NASIL BİRİDİR?

Ütopya'nın ardından Survivor gönüllüler takımıyla izleyici önüne çıkan Semih Öztürk tiyatro bölümü mezunu. 24 yaşında olan Semih Öztürk Ütopya yarışması ile tanındı.

Ütopya'da finale kadar kalan Semih Öztürk birinciliği ve büyük para ödülünü Tuncay'a kaptırdı.