BIST 9.091
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,54
HABER /  MEDYA

Survivor All Star Serenay Aktaş elendi

15 Haziren 2015 Survivor All Star ada konseyinde kim elendi belli oldu. 15 Haziran Survivor SMS sıralamasına göre gönüllüler kurtuldu elenen ünlüler takımından çıktı.

Abone ol

Survivor All Star 2015 ada konseyinde adadan kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Doğukan Manço aldığı kararla Serenay Aktaş'ı yaktı. Serenay Aktaş ikinci kez aynı şekilde elendi ve ağlayarak veda etti. Giderken Doğukan Manço'ya söylediği sözler ise bombaydı.

Survivor All Star 'da son dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybedince elemeye onlardan da iki isim çıktı. Bu hafta Survivor 'da SMS oylaması yapılmadı. Survivor all Star'da geçen haftaki SMS sıralaması sonuçlarına göre ünlüler ve gönüllüler takımında isimleri yazılan isimler arasından elenen kişi açıklandı.

SURVİVOR ALL STAR SMS SIRALAMASINA GÖRE KİM ELENDİ?
survivor-all-star-kim-elendi-ünlüler-sms-siralamasi-sonuçlari.jpg
Survivor All Star adasında dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı 14 haziran akşamı ada konseyinde şok üstüne şok yaşadı. Doğukan Manço , Merve Aydın'ın adını verecek diye beklerken en yakın arkadaşının ismini verdi. Ünlüler takımından Merve Aydın ve Serenay Aktaş elenmek üzere belirlenen ilk isimler olmuştu.

GÖNÜLLÜLER DOKUNULMAZLIĞI KAYBETTİ KİMİN ADI YAZILDI?
15 Haziran 2015 akşamı oynanan Survivor son dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kaybetti. Survivor ada konseyi bu kez gönüllüler takımı için kuruldu. Gönüllüler takımından Hasan ve Hilmi Cem elenmek üzere yazıldı.

ELEME İÇİN İSMİ YAZILAN 4 İSİM VE SMS SONUCU
Survivor All Star elemesine ünlüler takımından Serenay ve Merve, gönüllüler takımından ise Hilmi Cem ile Hasan çıktı. Survivor All Star SMS sıralamasına bakıldı ve 'kim elendi' sorusunun yanıtını Acun Medya tarafından açıklanan sonuçlar verdi.

SERENAY AKTAŞ ELENDİ? DOĞUKAN YAKTI
Survivor All Star'a bu hafta veda eden isim Serenay Aktaş oldu. Seranay eliyle yüzünü kapatırken aynı harekete Doğukan Manço da yaptı. Gönüllüler takımı ise elemeden kurtulmanın sevincini yaşadı. Serenay Aktaş geçen Survivor'da da aynı şekilde en yakın arkadaşı tarafından yazılmış ve elenmişti. Serenay aynı olayı bu kez Survivor All Star 'da yaşadı. Konseyde kararı duyduğu anda gözyaşlarına boğuldu. Serenay elini Doğukan Manço'nun omuzuna koyup "Şimdi mutlu musun" dedi.


SERENAY AKTAŞ VE DOĞUKAN MANÇO KAVGASI
Doğukan'ın seçenek varken Serenay Aktaş'ın adını vermesi 'ihanet' olarak yorumlandı. Hakan ve Serenay adaya döndükten sonra Doğukan Manço 'nun yüzüne bakmadılar. Serenay Aktaş geçen yılki gibi yine en yakın arkadaşı tarafından sırtından harçerlendiğini söyledi.

Dokunulmazlığı kazanmak için canla başla savaşan Serenay Aktaş, Doğukan Manço'yu elenme riskinden kurtarınca ortalık daha da karıştı. Doğukan Manço bunun üzerine Serenay ile yüzleşip onunla helalleşmek istedi. Ancak Serenay Aktaş onu affetmedi. Doğukan Manço elenme korkusuyla yaptığı hamle adada ve izleyici önünde itibarını fena halde sarstı.


HAKAN HATİPOĞLU : O ADAMA ADAYI DAR EDECEĞİM?
Doğukan Manço aldığı kararın sonucunda Seranay Aktaş ile konuşmasında sesini yükseltip onu ağlatınca Hakan araya girdi. Hakan Hatipoğlu ile Doğukan arasındaki tartışmada kötü bitti. Hakan, 'Serenay elenirse o adama adayı dar edeceğim' dedi.

SURVİVOR ALL STAR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI NASILDI?
Survivor ünlüler SMS sıralamasına göre eleme yapılacak. Peki en son yapılan SMS oylamasında ünlüler sıralaması nasıl olmuştu kim elenebilir? İşte Anıl Tetik'in elendiği Survivor All Star son SMS sıralaması sonuçları;

1. Merve Aydın
2. Serenay Aktaş
3. Hakan Hatipoğlu
4. Anıl Tetik
5. Doğukan Manço

Survivor ünlüler takımının SMS  sıralaması Doğukan Manço 'nun neden son anda arkadaşını ateşe attığını gösteriyor. 15 Haziran dokunulmazlık oyununu kaybettikleri taktirde Doğukan Manço adı yazıldığı taktirde elenme ihtimali en yüksek isim olacaktı. Doğukan Manço da 'Ben yanarsam sizi de yakarım' mantığıyla hareket etti.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI NASILDI?
Peki Survivor adasında gönüllüler SMS sıralamasına göre en zayıf halka kim? 3 Haziran gönüllüler SMS sıralamasıyla Bozok elenmişti. İşte o tarihteki gönüllüler SMS sıralaması sonuçları;

1. Hasan
2. Turabi
3. Begüm
4. Bozok
5. Hilmicem

SURVİVOR 15 HAZİRAN DOKUNULMAZLIK OYUNU
Survivor All Star son bölümdeki dokunulmaz oyununda ünlüler takımı müthiş bir mücadele sergiledi. Özellikle Doğukan Manço tarafından ismi elemeye yazılan Serenay Aktaş 5'te 4 yaparak kapak attı. Ünlüler takımı dokunulmazlığı kazanıp gönüllüleri elemeye çıkardı.