BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,75
ALTIN 2.455,08
HABER /  GÜNCEL

Sürünerek hayatta kaldı

Bıçaklanan genç yaşam savaşı verdi. Sürünerek hayatta kalmayı başardı

Abone ol Konya’da bir ekmek fırınında işe başlayan 25 yaşındaki Yasin Bayraktar, işyerindeki ilk gününde aynı fırında çalışan 17 yaşındaki A.O. tarafından bıçaklandı. Yaralı halde, yaklaşık 100 metre sürünerek anayola çıkmayı başaran Bayraktar, burada bayıldı. Yoldan geçen sürücüler tarafından fark edilerek, hastaneye kaldırılması sağlanan Yasin Bayraktar’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi

Olay, bugün saat 02.00 sıralarında Karatay İlçesi Ticaret Borsası Binası yakınlarında meydana geldi. Bir ekmek fırınında işe başlayan Yasin Bayraktar, daha önceden tanıdığı aynı işyerinde çalışan A.O. ile tartıştı. Bayraktar’ın ailesine ve kendisine küfür ettiğini öne süren A.O., iddiaya göre hamur bıçağıyla Bayraktar’a saldırdı. Sağ bacağından 3 bıçak darbesi alan Bayraktar, ağır yaralandı.

Zanlı olaydan sonra kaçarken, fırından çıkarak yaklaşık 100 metre sürünen Bayraktar, Konya- Adana Karayolu’na ulaştı. Karayolunun ortasındaki kavşakta kan kaybından baygınlık geçiren Bayraktar’ı, yoldan geçen sürücüler farkederek polise haber verdi. Olay yerine ulaşan polis ekipleri ile sağlık görevlileri, kanlar içinde yerde yatan Bayraktar’ı Konya Numune Hastanesi’ne kaldırdı. Yasin Bayraktar’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bayraktar’ı bıçakladığı öne sürülen A.O., Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. A.O.’nun ilk ifadesinde, “Yasin ile daha önce de başka fırında birlikte çalışmıştık. Gece çalışırken bana ve aileme küfür etti. Aramızda kavga çıktı” dediği belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.