BIST 10.445
DOLAR 32,21
EURO 34,93
ALTIN 2.408,73
HABER /  GÜNCEL

Emniyette seks skandalı

MOBES Emniyet'in otoparkında bir kadınla seks yapan 6 polisi görüntüledi. Üstelik kadın özürlü...

Abone ol

Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'nde görev yapan 6 polis memuru, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün otoparkında bir kadınla sevişirken yakalandı.

Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'nde görev yapan ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün önünde nöbet tutarak, koruma hizmeti yapan yeni polis memurları, uzun süredir Emniyet binasına gelip giden bir kadınla tanıştı.

İddiaya göre, polislerle sık sık sohbet eden bu kadın önceki gece, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına geldi. Polis memurları bu kadınla bir süre sohbet etti. Ardından kadının polislerden hoşlandığını söylemesi üzerine polis memurları, ismi açıklanmayan kadına, birlikte seks yapmayı teklif etti.

Garaja baskın
Garaja inen polis memurları, bir arabanın içinde sırayla kadınla sevişmeye başladı. Bu sırada MOBESE kameraları bir kadınla birlikte garaja inen polis memurlarını tespit etti. Yetkililer de şüpheli bu durum üzerine garaja baskın yaptırınca, polislerle kadını uygunsuz şekilde yakaladı. Tutanak tutuldu ve kadının ifadesi alındı. İsmi açıklanmayan kadın, polis memurlarıyla kendi isteğiyle birlikte olduğunu söyledi.

Cerrah çok sinirlendi
İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, önceki gün seks skandalına adı karışan 6 polis memurunu yanına çağırarak sert tepki gösterdi. Çok sinirli olduğu öğrenilen Cerrah'ın, polislerin açığa alınması için talimat verdiği bildirildi. Bunun üzerine polisler hakkında soruşturma başlatıldı ve açığa alma işlemi yapıldı. Açığa alınan memurlardan birinin 15 yıllık, diğer beşinin ise asaleten ataması yeni onaylanan genç polisler olduğu bildirildi. Kadınının ise zeka özürlü olduğu ortaya çıktı.