BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.516,17
HABER /  GÜNCEL

Suikast listesinde yeni isimler

1 yıl geçti hala öldüreceği kişileri açıklıyor. Danıştay saldırganı yine konuştu;

Abone ol

Danıştay saldırganı, suikast listesini genişletti. Bir yıl önceki ilk ifadesinde açıkladığı ölüm listesine, yenilerini ekledi... 2006 Ağustos ayındaki ilk duruşmada, Bülent Eczacıbaşı, Mehmet Ali Birand ve Mehmet Ali Erbil'i öldüreceğini söylemişti. Aradan 1 yıl geçtikten sonra suikast listesine Cumhurbaşkanı Sezer ve Şener Eruygur'u da ekledi...

Danıştay 2. Daire üyesi Mustafa Yücel Özbilgin'in ölümüyle sonuçlanan olayın zanlısı Alparslan Arslan, yargılandığı Ankara 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki bugünkü duruşmada şok açıklamalarda bulundu.

Duruşmada söz alan Süleyman Esen'in avukatı Mehmet Ener, Girdap operasyonu zanlısı Tamer Ünal'ın, Danıştay saldırısını Muzaffer Tekin ve arkadaşlarının tertiplediği yönünde ifade verdiğini belirterek, soruşturmanın bu yönde genişletilmesini istedi. Bunun üzerine ayağa kalkarak, konuşmaya başlayan Arslan, şunları söyledi:

SUİKAST LİSTESİ
Yakalanmasaydım, Aydın Doğan medya grubuna, Koç Grubu'na, Şener Eruygur'a ve bazı bankalara saldıracaktım. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i öldürecektim. Bunlar hadlerini aşıyorlar. Rahat rahat, geniş geniş hakaret edeceklerini sanıyorlar. Onlara 'akıllı olsunlar' demiyorum, ama rahat da olmasınlar.