BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sürpriz aşkta ilk fotoğraf

Aşk yaşadıklarını inkar eden Ahmet Hakan ve Pelin Batu, objektiflere yakalandı...

Abone ol

Son dönemde magazin dünyasının ünlü isimleriyle yaşadığı aşklarla gündeme gelen Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’ın adı CHP milletvekili İnal Batu’nun kızı Pelin Batu ile anılıyordu.

Ahmet Hakan’ın evinde görüldüğü iddia edilen Pelin Batu, bu haberlerin çıkması üzerine ilişkisini inkar ederek “Böyle bir şey yok, dava açacağım” demişti. Ancak Ahmet Hakan ve Pelin Batu, önceki akşam Asmalımescit’deki Yakup Restoran’da ilk kez objektiflere yakalandı.

Fotoğraflarının çekildiğini farkedince panikleyen Ahmet Hakan ve Pelin Batu, yemeklerini bitirmeden mekandan ayrıldı. İkilinin aşkı magazin dünyasına bomba gibi düşerken, Ahmet Hakan’ın adı bir süre önce Zuhal Olcay ve Zeynep Tunuslu ile anılmıştı. Bu iddiaları reddeden Ahmet Hakan, Pelin Batu ilişkisi hakkında konuşmaktan kaçındı. Ünlü oyuncu da özel hayatıyla ilgili soruları yanıtsız bırakırken, eski diplomat ve milletvekili İnal Batu ise, bu aşka onay verdi. Batu, Ahmet Hakan’la kızının aşk yaşadığı dedikoduları üzerine “Ahmet Hakan bekâr bir insan. Benim kızım da bekâr. İkisi de aklı başında insanlar” dedi.

(Vatan)