BIST 9.801
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,67
HABER /  DÜNYA

Süper Lig’e çıkarttı, gönderildi

Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. <br/>Kayseri Erciyesspor Tesisler...

Abone ol

Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.
Kayseri Erciyesspor Tesislerinde yapılan basın açıklamasında konuşan Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, “Bildiğiniz gibi yarın Şanlıurfaspor ile son maçımızı oynayacağız. 2012 - 2013 sezonunun başında şampiyonluk parolası ile yola çıkmıştık. Bu hedefimize ulaştığımız için çok mutluyuz. Bu süreçte teknik direktörümüz Osman Özköylü bizi hedefimize ulaştırmada yüksek performans gösterdi. Hocamızla gelecek ile ilgili konuştuk. Kendilerinin düşünceleri ile kulübümüzün düşünceleri ortak bir müşterekte birleşmedi, anlaşma sağlayamadık. Osman hoca 6 yıl sonra bizi tekrar süper lige çıkartma başarısı gösterdi. Kendilerine bu anlamda teşekkür ediyorum. İleride yollarımız tekrar kesişebilir. Osman hocanın hızla yükselen bir grafiği var. Bu başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise, “2012 - 2013 sezonunda yola çıkarken şampiyonluk hedefi ile çıktık. Bu hedefimize varmış olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Sayın Başkanımıza da bizlere güvendiği için çok teşekkür ediyorum. Başkanımızla, Başkan hoca ilişkisinin yanında ağabey kardeş ilişkimizde vardı. Fakat bu hafta gelecek çerçevesinde oturup düşüncelerimizi ortaya koyduk. Belli noktalarda uyuşmayı sağlayamadık. Bunun için bu birlikteliği sonlandırma kararı aldık. Bundan sonra Kayseri Erciyesspor takımına Süper Lig’de başarılar diliyorum. Bu kulübün iyi bir Başkanı var her şeyi hak ettiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.
(İHA)