BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.444,37
HABER /  DÜNYA

Örümcek adam gibi hırsızlar

Adana’da, çeşitli tarihlerde 21 eve tırmanmak suretiyle girerek hırsızlık yaptığı ileri sürülen iki kişi yakalandı. <br/>Olay, merkez Yüreği...

Abone ol

Adana’da, çeşitli tarihlerde 21 eve tırmanmak suretiyle girerek hırsızlık yaptığı ileri sürülen iki kişi yakalandı.
Olay, merkez Yüreğir ilçesi mahallelerinde meydana geldi. İddiaya göre, Samet B. (19) yaklaşık 3 ay önce 11 evde hırsızlık yaptığı belirlenerek yakalanıp cezaevine gönderildi. Polis, yaptığı çalışmada Samet B.’nin ayrıca 9 eve girerek hırsızlık yaptığını belirledi. Samet B. cezaevinden çıktığı gün ailesine kavuşmayı beklerken polis tarafından yeniden gözaltına alındı.

Umre parasını da çaldılar
Samet B., yapılan sorgulamada hırsızlığı arkadaşı Caner T. (20) ile yaptığını itiraf etti. Evlere tırmanarak giren iki hırsızın yaklaşık 60 bin lira değerinde eşya ve para çaldığı belirlendi. Hırsızların umre parasını da çaldığı ortaya çıktı. Samet B.’nin bir eve şafak vakti tırmanarak girdiği, evden laptopu boynuna asarak girdiği yerden çok soğukkanlı bir şekilde çıktığı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamerada hırsızın tırmanarak aşağı indikten sonra kaçmayıp sakin sakin sağa sola bakması dikkat çekiyor. Polis, şahısları sorguladıktan sonra adliyeye sevk etti.
(İHA)