BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>“HUKUKEN TEKLİF GEÇERLİ”<br/>ANKARA - Meclis Başkanı Cemil Çiçek, milletvekillerine...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

“HUKUKEN TEKLİF GEÇERLİ”
ANKARA - Meclis Başkanı Cemil Çiçek, milletvekillerine yeni haklar getiren düzenlemeden CHP, MHP ve BDP’nin imzalarını çekmesini değerlendirdi. Çiçek, “Teklif hukuken geçerlidir. Bundan sonrasında Meclis, kendisi karar verir. Komisyondan geçmiş bir tekliftir. Genel Kurula inmiş oluyor” dedi.

“KÖKSÜZ BİR DEVLET DE YAŞAYAMAZ”
İSTANBUL – ‘Sadık Albayrak’ın 50. Yazarlık Yılı Saygı Gecesi’ne katılan Başbakan Erdoğan, “Köksüz çınar nasıl yaşayamazsa, köksüz bir millet, köksüz bir devlet de yaşayamaz, ayakta kalamaz” diye konuştu.

DİYARBAKIR VALİLİĞİ’NDEN YALANLAMA
DİYARBAKIR - Diyarbakır Valiliği, bazı basın organlarında yer alan “Diyarbakır ve Elazığ’da köy korucularının üs bölgelerinin kaldırıldığı” haberlerini yalanladı.
Açıklamada, “Güvenlik güçlerimiz ve korucularımız, oluşabilecek her türlü tehlike, terörist eylem ve faaliyete karşı görevlerini yerine getirmeye bundan böyle de devam edeceklerdir” denildi.

33. HAFTA BAŞLADI
İSTANBUL - Spor Toto Süper Lig’de Gaziantepspor ile Sanica Boru Elazığspor 1-1 berabere kaldı. Kayserispor ise, deplasmanda Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti.

GÜLŞEN ANTEP’İ SALLADI
GAZİANTEP - Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından düzenlenen Bilim Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan ünlü şarkıcı Gülşen, unutulmaz bir konser verdi.
(İHA)