BIST 9.089
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,67
HABER /  MEDYA

Sulusaray'ın önde gelen isimleri yeni hedefleri konuştu!

Tokat'ın önde gelen iş adamlarından biri olan Büyükçekmece'deki Gül Mermer Şömine'nin sahibi Hüseyin Gül ve Sulusaray dernek üyeleri bir kez daha bir araya geldi.

Abone ol

Sulusaray'ın gururu, Büyükçekmece  Gül Mermer Şömine'nin sahibi Hüseyin Gül öncülüğünde toplanan Sulusaray Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri bir kez daha bir araya gelerek Tokat'ın incisi Sulusaray'ın geleceğini ve sorunlarını masaya yatırdılar.

Sulusaray Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı  Sinan Genç, Gül Mermer Şömine'nin sahibi Hüseyin Gül, 2. Dernek Ağası Veysel Palabıyık, Sulusaray Dernek muhasebe sorumlusu Mehmet Ali Ece, Beykent’te Green Garden  Restaurant da güncel konular ,çalışmalar ve hedefleri hakkında geniş çaplı istişarelerde bulundu.

Gül Mermer Şömine'nin sahibi, Tokat'ın önde gelen iş adamlarından Hüseyin Gül


 Dernek faaliyetleri hakkında bilgi aktaran; Ekonomist-Dış Ticaret Uzmanı Yusuf Uzun,’’ 2016 yılına ait takvimlerimiz gönül rahatlığıyla halkımıza dağıtmak üzere bastırılmıştır. Halkımıza hizmet noktasında sınır tanımayan derneğimiz; son derece önemli çalışmalara imza atacaktır.’’ dedi.