BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Türkiye'yi ayağa kaldıran çocukların son durumu!

Kayseri'deki acımasız üvey annenin akıl almaz, iğrenç işkencelerine maruz kalan iki küçük çocuğun son durumu hakkında beklenen açıklamayı Kayseri Valisi Orhan Düzgün yaptı.

Abone ol

KAYSERİ Valisi Orhan Düzgün, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta ile Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün, yükümlülerin kamu yararına ücretsiz çalıştırılmasıyla ilgili protokolünü imzaladı.

Kayseri’de çocuklara işkence olayıyla ilgili Vali Düzgün, "Üvey anne yargılandı ve mahkemelerimizce 46 yıl gibi ağır bir cezaya mahkum oldu. Şu anda çocuklarımız sağlıklı ve o ağır durumu atlattılar" dedi.

İZLEMEK DAHİ İSTEMEDİM

Vali Düzgün, Kayseri’de meydana gelen işkence olayı ile ilgili medyada yer alan ’üvey anne dehşeti’ görüntüleri konusunda soruları yanıtlarken, "Görüntüler anlatıldığında, izlemek dahi istemedim. Çünkü çok vahşi bir muamele" dedi.

46 YIL HAPİS CEZASI ALDI

Vali Düzgün, olayla ilgili şunları söyledi: "Geçen süre içerisinde üvey anne yargılandı ve mahkemelerimizce 46 yıl gibi ağır bir cezaya mahkum oldu. Biz de olayın akabinde araştırmamızı yaptık.

5 YAŞINDAKİ ERKEK ÇOCUĞU

Olaydan etkilenen çocuğumuz 2 ay süreyle tıbbi destek aldı ve şu anda sağlıklı.

 Evde 2 çocuk var. Bu kötü muameleye 5 yaşındaki erkek çocuk maruz kalıyor. Bir de 7 yaşında ablası var. Olay sonrasında hem psikolojik hem de tıbbi destek sağladık.

ŞU ANDA DURUM NASIL?

Olaydan etkilenen çocuğumuz 2 ay süreyle tıbbi destek aldı ve şu anda sağlıklı.

Şimdi kendi babası, anneannesi, babaannesi, teyzesi gibi akrabalarıyla birlikte kalıyor. Şu anda çocuklarımız sağlıklı ve o ağır durumu atlattılar."

KAYSERİ ÜVEY ANNE DEHŞETİ NEDİR?

KAYSERİ'de karısından şüphelenen baba eve gizli kamera yerleştirince dehşete düşüren görüntüleri kaydetmişti. Mahkeme izlediği bu görüntüler üzerine üvey anneye 46 yıl hapis cezası verdi.

Görüntülerde üvey anne küçük erkek çocuğunun poposuna sopa sokarak cinsel tacizde bulunuyor.

Daha sonra da çocuğu falakaya yatırıyor. Saatlerce süren işkencede küçük çocuğun ağlamamak için gösterdiği çaba yürekleri sızlatıyor.