BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.431,88
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sultanbeyli'de Avukatlar Günü kutlandı

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Dünya Avukatlar Günü’nde avukatları unutmadı ve düzenlenen yemekle ilçedeki avukatlarla bir araya geldi.

Abone ol

“Haklarımızın savunucusu olan bütün avukatların Dünya Avukatlar Günü’nü kutluyorum” diyen Keskin, avukatlarla ilçedeki çalışmaları değerlendirdi.

İlçenin temel sorununa ilişkin yapılan çalışmaları anlatan Keskin, geçen bir yılda kat edilen mesafeyi avukatlarla paylaştı. “Sultanbeyli mülkiyet problemi çözüldüğü gibi hızla kalkınmaya başlayacak” diyen Keskin, konuyla ilgili göreve geldikleri günden beri yaptıkları görüşmelerin sonuç verdiğini, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaya dahil olduğunu anlattı.

“Tapuların hissedarlardan alınmasıyla birlikte sorunun çözümü hızlanacak ve ilçemiz, eğitimden sağlığa her türlü projede önümüze çıkan mülkiyet engelini aşmış olacak” şeklinde konuştu.

TEM Otoyolu giriş- çıkış projesi, yeni yapılan kamu binaları ve kültür merkezlerine değinen Keskin, “Sultanbeyli halkının, bu gelişim süreciyle birlikte hak ettiği yaşam standardına yakın zamanda ulaşması için çalışıyoruz” dedi.