BIST 8.823
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.239,32
HABER /  GÜNCEL

Süleyman Soylu'dan İstanbul Valiliğine Akşener talimatı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Meral Akşener'in evinin önünde Bahçeli taraftarlarının gösteri yapmasıyla ilgili olarak gerekli takibatın yapılması için İstanbul Valiliği'ne talimat verdi.

Abone ol

Meral Akşener'in İstanbul'daki evinin önünde bir grup tarafından dün gece slogan atılmasıyla ilgili AA muharine açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Bakan Soylu, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evininin önündeki nümayiş konusunda gerekli takibatın yapılması hususunda hemen İstanbul Valiliği talimatlandırılmıştır." ifadesini kullandı. 

AKŞENER'İN EVİNİN ÖNÜNDE GÖSTERİ DÜZENLENMİŞTİ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Beylerbeyi'ndeki evinin önünde toplanan bir grup, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli lehine slogan atmaya başladı. Evinin penceresine çıkan Akşener ise gruba tepki gösterdi.

DEVLET BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?
MHP Genel Başkanı Bahçeli, dün yaptığı açıklamada İYİ Parti lideri Meral Akşener'i kast ederek "Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın" ifadelerini kullanmıştı.

Bahçeli'den Akşener'e: Sonuçlarına katlanırsın

Meral Akşener'den Bahçeli'ye bomba cevap!