BIST 8.875
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.242,03
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Terim iki ismin biletini kesti, yönetim harekete geçti

Şampiyonlar Ligi’ndeki Porto yenilgisi sonrası Galatasaray’da, fatura iki yıldıza kesildi. Fatih Terim, Belhanda ve Feghouli'nin satılmasına onay verdi.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi’ndeki ikinci hafta maçında Porto deplasmanından eli boş dönen Galatasaray’da, fatura iki yıldıza kesildi. Maçtan sonra Porto forması giyerek sahada gezen ve yüzü sürekli gülen Belhanda ile takımın en çok kazananı olmasına rağmen bekleneni bir türlü veremeyen Feghouli, tamamen gözden çıkarıldı.

SATIŞ LİSTESİNE KONULDU
Teknik direktör Fatih Terim’in talimatıyla, bu iki futbolcu da satış listesine konuldu. Ayrıca yönetim, işi sağlama almak adına iki yıldızın menajerini de İstanbul’a davet etti. Önümüzdeki hafta görüşmeler yapılacak.

ÇİNLİLER VE ARAPLAR CAZİP
Galatasaray Yönetimi’nin satış planında Arap ve Çin kulüpleri başı çekiyor. Ocak ayında iki ligde de transfer döneminin açılacak olması, bu oyuncuların satışını cazip kılıyor. Feghouli ve Belhanda’nın menajerleriyle birlikte transferin yol haritası çizilecek. Duruma göre oyuncuların bonservisinde de kolaylık sağlanması düşünülüyor.