BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,75
ALTIN 2.490,58
HABER /  POLİTİKA

Bahçeli'den Akşener'e: Sonuçlarına katlanırsın

MHP lideri Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında kelimenin tam anlamıyla düello yaşandı. Bahçeli, Akşener'i sert bir dille uyardı, Akşener ise Bahçeli'ye aynı sözlerle karşılık verdi.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i sosyal medyadan uyardı. MHP'yi bölüp parçalamakla suçladığı Akşener'i "Sonuçlarına katlanırsın, büyük lafı dinle" sözleriyle uyaran Bahçeli'ye İYİ Parti'den de aynı sertlikle cevap geldi. İşte dün gece sosyal medyada karşılıklı yaşanan o söz düellosu;

MHP lideri, dün akşam twitter'dan partisine yönelik eleştirilere cevap verdi. CHP ve İYİ Parti'yi, Mckinsey üzerinden nifak saçmakla suçlayan Bahçeli, Meral Akşener'i de sert bir dille uyardı. Akşener'i MHP'yi bölüp parçalamakla suçlayan Bahçeli, "Sonuçlarına katlanırsın" sözleriyle uyardı.

İşte Bahçeli'nin sosyal medyadan paylaştığı o sözler;

"Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle!"

AKŞENER'DEN BAHÇELİ'YE: KORKMUYORUZ!
Bahçeli'nin "Son ihtarım" dediği paylaşıma İYİ Parti cephesinden cevap gecikmedi. Genel Başkan Meral Akşener, "Korkmuyoruz" diyerek partinin adresini paylaştı. Bahçeli'yi McKinsey’e göğsünü siper etmekle suçlayan Akşener, Bahçeli'den cevap beklediğini yazdı. İşte Akşener'in o paylaşımları;

TANSİYON YÜKSELİYOR!
Akşener'in Bahçeli'ye verdiği bu cevap bir grup MHP'linin tepkisine neden oldu. Konutun önüne gelen partililer, Akşener'i "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sözleriyle protesto etti. Evinin penceresinden MHP'lilere "Hadi gelin vurun" diye seslenen Akşener, yaşananları twitter'dan duyurdu.

AKŞENER'İN EVİNİN ÖNÜNDE GERGİNLİK
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde toplanan bir grup ile Akşener arasında gerginlik yaşandı. Akşener'in Beylerbeyi'ndeki evinin önünde toplanan bir grup, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli lehine slogan atmaya başladı. Evinin penceresine çıkan Akşener ise gruba tepki gösterdi. Akşener, Twitter hesabından yaşanan olaya ilişkin görüntü paylaştı.