BIST 8.873
DOLAR 32,34
EURO 35,08
ALTIN 2.241,44
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Rıdvan Dilmen tek isim verdi: Fenerbahçe onsuz olmaz

Fenerbahçe, Spartak Trnava'yı 2-0 mağlup ederken Rıdvan Dilmen'den Cocu'ya flaş bir öner geldi. Dilmen, ''5’li oynayacaksanız Hasan Ali solda iş yapar ama sağdaki oyuncunuzun kesinlikle ve kesinlikle dışlanmış Dirar olması lazım.'' dedi.

Abone ol

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Spartak Trnava'yı 2-0 mağlup ettiği ridvan8.com'a değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, taraftarın coşkusuna dikkat çekerken teknik direktör Cocu'ya da flaş bir öneride bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in köşe yazısı...

Bugün söyleyebileceğimiz şey: Taraftar 2 – Spartak Trnava 0. Fenerbahçe taraftarı hiç beklemediğim kadar, bu kadar olumsuzluğa rağmen inanılmaz bir enerji verdi. Futbolcular bu enerjiyle birlikte coşkulu oynadılar. Yalnız hızlı oynamak isterken aceleci davrandılar. Böyle olunca son vuruş ve son paslarda başarılı olamazsınız.

TARAFTAR KORKUNÇ DESTEK VERDİ
Direncini kırdılar rakibin. Rize’de 3-0’dan sonra üçlüye dönmüştü. Bugün de üçlü başladı. Oyuncular karışık ve karambol oyunu oynamış olsa bile rakibe fazla pozisyon vermeden Slimani ile golleri bulup önemli bir moral ve güven kazandı. Oyuncuların coşkusu çok iyi. Takım iyi oynadı mı tartışılır. Taraftar ben buradayım dedi, sizi yalnız bırakmak istemiyoruz dedi. Korkunç bir destek verdiler. Başakşehir maçı öncesi moral kazandı Fenerbahçe.

COCU'YA DİRAR ÖNERİSİ
Cocu’ya önerim var, çok dikkate alınması gereken bir öneri. 5’li oynayacaksanız Hasan Ali solda iş yapar ama sağdaki oyuncunuzun kesinlikle ve kesinlikle dışlanmış Dirar olması lazım. Ne Isla ne Şener. Oynamışlığı var. Sağ açıktan sağ beke dönmüştü. Devamlılığı, koşu temposu çok yüksek. Taraftar sabrederse Cocu değerlendirirse Avrupa’nın 3-5-2 için en ideal sağ taraf oyuncularından bir tanesi.

1- Taraftar bugün benim için iz bıraktı,

2- Oyuncuların coşkusu.

3- Ligde de böyle 3-5-2 düzeniyle oynanacak sanırım. Cocu’nun Dirar’ı mutlaka değerlendirmesi lazım.