BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.506,53
HABER /  GÜNCEL

Meral Akşener'den Bahçeli'ye bomba cevap!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin "Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın" sözlerine sert yanıt verdi.

Abone ol

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye İYİ Parti Genel Merkezi'nin adresini paylaşarak "Demirden korksak trene binmezdik" ifadeleriyle cevap verdi.

Akşener'in mesajları şu şekilde: 

"Türklüğü ayaklar altına alıp, megri megri ile gözyaşı dökenlere paspas olurken hangi “büyüğünüzün” sözünü dinlediniz Sayın @dbdevletbahceli ? McKinsey’e göğsünüzü siper ederken hangi büyüğünüzün emrindesiniz? Bahsettiğiniz sonuçları merakla bekliyorum.

AKŞENER'İN EVİNİN ÖNÜNDE GERGİNLİK
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde toplanan bir grup ile Akşener arasında gerginlik yaşandı. Akşener'in Beylerbeyi'ndeki evinin önünde toplanan bir grup, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli lehine slogan atmaya başladı. Evinin penceresine çıkan Akşener ise gruba tepki gösterdi. Akşener, Twitter hesabından yaşanan olaya ilişkin görüntü paylaştı.

DEVLET BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?
MHP Genel Başkanı Bahçeli, İYİ Parti lideri Meral Akşener'i kast ederek "Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın" ifadelerini kullanmıştı. 

Bahçeli'den Akşener'e: Sonuçlarına katlanırsın