BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,72
ALTIN 2.408,21
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Steve Jobs Tayvan'da ortaya çıktı!

Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Apple'ın CEO'su Steve Jobs Tayvan'da göründü...

Abone ol

Apple'ın CEO'su Steve Jobs'un hayatını kaybetmesinin üzerinden aylar geçti ancak Tayvanlı bir tablet bilgisayar üreticisi yeni ürününün tanıtım lansmanında öyle bir sürpriz yaptı ki, görenler gözlerine inanamadı.

Iphone ve Ipad gibi dünyanın yaygın olarak kullandığı akıllı telefonların ve tablet bilgisayarların mucidi Apple'ın CEO'su Steve Jobs, 5 Ekim 2011'de hayatını kaybetmişti. Jobs'un ölümünün üzerinden aylar geçti belki ama Tayvan'da bir ürün tanıtım lansmanında bir tablet bilgisayar üreticisinin gösterisi Jobs'a duyulan hayranlığın silinemeyeceğini gözler önüne serdi. 

Tayvanlı bir girişimci yeni tablet bilgisayarının tanıtımı için düzenlenen lansmana Steve Jobs gibi çıktı. Tıpkı Jobs'un yeni ürün tanıtımlarında yaptığı gibi sahneye siyah balıkçı kazak ve kot pantolonla çıkan girişimci, makyajla da kendisini Jobs'a benzetmeyi ihmal etmedi.

Hareketleriyle de Jobs'u andıran Tayvanlı girişimcinin dikkat çeken bir başka özelliği ise sırtına 'melek tasviri'ni yanıtsan iki kanat takması ve kafasında da bir 'hale' bulunmasıydı. 

Tayvanlı girişimcilerin yeni tablet bilgisayarları 'Action Pad' gerekli ilgiyi görür mü bilinmez ancak lansmanın ve tabii ki Steve Jobs'lu tanıtım'ın dünyada geniş yankı bulduğunu söylemek mümkün.