BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,04
ALTIN 2.469,38
HABER /  GÜNCEL

Çifte şampiyonluk yaşayacağız, kapasitemiz var

Son haftalarda forma'ya hasret kalan Gökhan Zan, iddialı konuştu

Abone ol

Galatasaray’da son haftalarda forma şansı bulamayan Gökhan Zan, sarı-kırmızılı kulüple yaptığı mukavelede ’ilk 11’de oynayacağı’ şeklinde bir şart yazmadığını söyledi.

Galatasaray TV’ye açıklamalarda bulunan tecrübeli savunma oyuncusu, sezon başında 8-9 maç arka arkaya oynadığını ve sonrasında daha önceden kalma omuz sakatlığının araya girdiğini kaydederek, şöyle konuştu: "Oynadığım maçların tümünde iyi bir performans gösterdiğim düşüncesindeydim. Yerime oynayan genç arkadaşım Semih Kaya kendi adına çok önemli bir performans gösterdi. Kadroya böyle bir genç arkadaşımızın girmesi Galatasaray adına büyük şans. Kendisini çok takdir ettim. Duruşuyla, karakteriyle çok önemli bir kişilik ve umarım Galatasaray’a uzun yıllar hizmet eder. Bana gelirsek kendimi hazır tutmak zorundayım. Galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusuyum.
Oynadığım zaman, oynamadığım zaman, yedek kulübesinde oturduğum zaman, hatta 18’e bile alınmadığım zaman hazır olmak zorundayım. Bu benim işim ve mukavelem var. Sözleşmemde hiçbir zaman ’İlk 11’de oynayacağım’ diye bir şart yazmıyor. Oynamadığım zaman hocalarıma ve takım arkadaşlarıma saygı duymam gerekiyor."

Gökhan Zan, yeni bir takım olduklarını ve bu oluşumun başarılı olduğunu düşündüğünü ifade ederek, "Tabii ki bu başarının arkasına sığınmamalıyız, daha da ilerisini hedeflemeliyiz. Galatasaray’ın hedefleri her zaman büyüktür ve büyük olmaya devam edecektir. Oyundan keyif alan bir takım olmak istiyoruz, keyif veren bir takım olmak istiyoruz" dedi.

Play-off’a lider girmek istediklerini kaydeden Gökhan, "Zaten asıl önemli olan da play-off süreci. Artık liderlik yetmiyor. Oradaki tüm maçları da kazanarak Galatasaray’ın müzesine bir şampiyonluk kupası daha eklemek istiyoruz.
Tüm futbolcular, teknik heyet, taraftarımız ve camiamızla birleşip, özlenen şampiyonluğu yeniden camiamıza kazandırmak istiyoruz. Ayrıca sadece bununla da kalmayıp bizim için çok önemli olan Türkiye Kupası’nı da kazanarak çifte şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyoruz. Bunu başaracak kapasitemiz var, bunun inancındayız, istekliyiz" diyerek sözlerini tamamladı.