BIST 10.269
DOLAR 32,35
EURO 34,79
ALTIN 2.393,73
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Spor kulübü başkanı intiharın eşiğinde

Ekonomik sorunları artan ve hergün yeni bir hacizle karşılaşan kulüp başkanı intiharın eşiğine geldi

Abone ol

Kocaelispor Başkanı Muammer Çelik çok zor günler geçiriyor. Maddi ve manevi açıdan bittiğini, her gün yeni bir hacizle karşılaşmaktan dolayı da bunaldığını dile getiren Çelik, intihardan söz ediyor.

Gerçekkocaeli.com adlı internet sitesinin haberine göre, kentimizim önde gelen isimlerinin duyarsızlığı da tepkilere neden oluyor. Kocaelispor'u içinde bulunduğu bataklıktan çıkarmaya çalışan, ama her geçen gün kendisi batan Kulüp Başkanı Muammer Çelik intiharın eşiğine geldi.

Gözler Vali'de

İçinde bulunduğu ruh halini dışarıya yansıtmaktan hiç çekinmeyen Çelik, "maddi ve manevi olarak bittim. Kocaelispor için kestiğim çekler nedeniyle her gün hacizler geliyor. İşimi de, geleceğimi de kaybettim. Ciddi bir biçimde intiharı düşünüyorum. Son ümidimiz bize yardımcı olacağını söyleyen Vali Ercan Topaca'dır" dedi.

Küme düşebilir

Muammer Çelik içinde bulunduğu ruh halini şu sözlerle ortaya koydu:

"Geçmişte kulübü soyanlara bile destek verenler, bizi görmezlikten geliyor. Dışlandığımızı hissediyoruz ve bu durum bizi çok üzüyor. Eğer ödeyemezsek, borç nedeniyle Kocaelispor küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalacak."