BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.427,56
HABER /  GÜNCEL

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: 'Boğazına ne takacağız göreceksin!'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'boynuna neyi takacağımı iyi biliyorum' sözlerine sert tepki gösterdi. Soylu, 'Bu iddiasını ispat edecek, etmezse şerefsizdir, alçaktır. Bu adam sahtekardır' dedi.

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Reza Zarrab belgeleri açıklayacağım diyerek bir hafta şov yaptı, ardından da skandal sözlerle dolu bir konuşmaya imza attı.

Parti grubu yerine kadınlar kolunun düzenlediği bir etkinlikte konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Reza Zarrab mevzusunda haddi aşan ifadeleriyle büyük tepki çekti. O ifadelerden biri de "Ben senin boynuna neyi takacağımı iyi biliyorum" sözleri oldu. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının ardından A Haber'e konuşan Süleyman Soylu, bu sözlere çok sert tepki gösterdi. Süleyman Soylu şunları söyledi;

-"Man Adası'nda Cumhurbaşkanının yakınlarının paralarının olmadığı ispatlanırsa biz onun boğazına ne takacağız görecekler. CHP'lilere sesleniyorum başınızda bir düzenbaz var. Bu iddiasını ispat edecek, etmezse şerefsizdir, alçaktır. Bu adam sahtekardır".

Kemal Kılıçdaroğlu ne diyor böyle! Mal nasıl götürülür iyi bilirim

A HABER'DEN KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ : A Haber kanalı da Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki gösterdi. Kanaldan yapılan ortak açıklamada 'urganından korkmuyoruz' denildi.

: Kemal Kılıçdaroğlu belge açıklayacağı beklentisi yarattıktan sonra bugün fiyaskoyla sonuçlanan açıklamalar yaptı. O açıklamaları sırasında a haberi de hedef alan Kılıçdaroğlu şunları söyledi;

-"Gelelim Rıza Sarraf'a. Dün hayırsever bir iş adamıydı. Devletin protokolünde yer alıyordu. Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakanlar, Rıza Sarraf, müsteşarlar, müdürler arka sırada. Havuz medyası, bu Rıza Sarraf'ı televizyona çıkardılar, arkasına Türk bayrağı koydular. Bir sahtekarın arkasına Türk bayrağını fon olarak koyan havuz medyasını şiddetle kınıyorum. A Haber'i de kınıyorum, A televizyonunu da kınıyorum. Bir de tweet atıyorlar, şeref madalyası takmalıydık. Tak bakalım, nereye takacaksın, ama ben senin boynuna neyi takacağımı çok iyi biliyorum. "

Kılıçdaroğlu belge belge dedi bakın ne açıkladı

 

Kemal Kılıçdaroğlu ne diyor böyle! Mal nasıl götürülür iyi bilirim

CHP belgeleri savcılığa veriyor! Man adası belgelerinde ne var?