BIST 9.091
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,50
HABER /  MEDYA

Dolunay final mi yapıyor 23.yeni bölüm fragmanına bakın

Dolunay 23.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 10 Aralık 2017 Pazar günü ekrana gelecek olan Dolunay 23.yeni bölüm fragmanı neler olacak? Dolunay yeni bölümün ardından final mi yapacak? Gelin hep birlikte bakalım.

Abone ol

Star Tv'de pazar günleri ilgiyle izlenen dizi Dolunay dün yayınlanan son bölümüyle ekrana geldi. 22.bölümüyle ekrana gelen Dolunay final mi yapacak sorusu akıllara geldi. Peki Dolunay 23.yeni bölüm ardından final mi yapacak gelin hep birlikte bakalım.

Başrollerinde Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay 23.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sosyal medyada dolaşan iddiaya göre Dolunay 26.bölümden sonra final yapacak. Yani eğer iddialar doğruysa Dolunay 3 bölüm sonra ekranlara veda edecek. Konuyla ilgili henüz yapım şirketi ya da kanaldan bir açıklama gelmedi. Fakat görünen o ki Dolunay yakın tarihte final yapacak.

DOLUNAY SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Dolunay son bölüm yine ilgiyle izlendi. 22.bölüme baktığımız zaman Nazlı ve Ferit'in artık aşk yaşamaya başladığını görüyoruz. Fakat Hakan ve Pelin yeni planını devreye soktu.