BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.494,92
HABER /  MEDYA

Şevkat Yerimdar son bölüm neler oldu 29.yeni bölüm fragmanı

Şevkat Yerimdar 29.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 8 Aralık 2017 Cuma günü 29.bölüm ile ekrana gelecek olan sevkat yerimdar yeni bolum fragmani yayinlandi mi? Şevkat Yerimdar yayınlanan son bölüm 28'de neler oldu?

Abone ol

Fox Tv'de cuma günleri ilgiyle izlenen dizi Şevkat Yerimdar yayınlanan son bölümüyle yine bütün ilgileri topladı. Şevkat ve Esin arasında yaşanan aşkı ve komikliklerin anlatıldığı dizinin 29.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin hep birlikte Şevkat Yerimdar'a bakalım.

Başrollerini Başak Parlak ile Özgürcan Çevik'in paylaştığı Şevkat Yerimdar yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Cuma günleri güçlü rakipleriyle mücadele eden Şevkat Yerimdar 29.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı şimdiden merak edilmeye başlandı. Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı ekrana geldi.

ŞEVKAT YERİMDAR 29.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜM NELER OLDU?

İsmail ve Tezene evlenmişlerdir. Artık evin içinde bir köşe kapmaca başlar. İsmail, bir Erkan olur, bir kendisi. Durumu Bozkır ve Gülperi’ye çaktırmamak için, Tezene ile ikisi kırk takla atarlar. Şevkat borcunu kapatabilmek için ek iş yapmaya başlar. Şefik taksisini gece çalışması için Şevkat'e verir. Ama gündüz dükkanda, gece de takside çalışmak Şevkat’i bir uyurgezere çevirir. Esin’in tablosu yanlışlıkla çok ünlü bir tablo ile karışır. Esin Tabloyu evinde muhafaza ederken, tablo çalınır. Ve Şevkat, Niko, Esin hırsızların peşine düşerler. Fakat bu adamlar tahminlerinden çok daha tehlikelidirler.