BIST 10.308
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.403,62
HABER /  GÜNCEL

Soyguncular üniversiteli çıktı

Bir benzinlikten silah zoruyla 650 YTL gasp ettikleri öne sürülen zanlılardan 4 gaspçıdan 3'ü üniversite öğrencisi...

Abone ol

Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi'nde bir benzinlikten silah zoruyla 650 YTL gasp ettikleri öne sürülen ve Tekirdağ'da tutuklanan 4 gaspçıdan üçünün üniversite öğrencisi oldukları ortaya çıktı.

Olay, önceki gün Gelibolu Evreşe Beldesi'ndeki Hasan Beyaz'a ait benzin istasyonunda meydana geldi. İzmir’den kiraladıkları 35 DSR 64 plakalı otomobille benzin istasyonuna gelen 22 yaşındaki İ.C.A., 22 yaşındaki K.B., 26 yaşındaki A.G. ve 38 yaşındaki İ.Ö. ilk önce 110 YTL’lik yakıt aldı. Daha sonra markete giren zanlılar dışarıyı da gözetleyerek paltolarının altında sakladıkları pompalı tüfeklerini gösterip, kasadaki 650 YTL'yi alarak hızla kaçtı.

Gaspçıların ayrılmasından hemen sonra benzinlik çalışanları, Evreşe Jandarma Komutanlığı'nı aradı. Benzinlik çalışanlarının verdiği gaspçıların eşkali ve bulundukları otomobilin plakasını alan jandarma ekipleri harekete geçti.

Bir yandan yol güzergahında önlem alan jandarma bir yandan da edindiği bilgileri Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ile paylaştı. Çevre yollarda arama yapan ekipler gaspçıların otomobilini İstanbul yolu üzerinde fark ederek durdurmak istedi. Polisin ‘Dur’ ihtarına uymayan gaspçılar uzun süren kovalamacanın ardından yakandı.