BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Sorumlu medya !

Erdoğan, "3-5 olay Türkiye'nin her yerinde okullar kan gölüne dönmüş gibi veriliyor" diyerek medyaya kızdı.

Abone ol
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Arap Birliği Zirvesi'ne katılmak için Sudan'a hareketinden önce düzenlediği basın toplantısında, son günlerde artan öğrenci olaylarından yine medyayı sorumlu tuttu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Arap Birliği Zirvesi'ne katılmak için Sudan'a hareketinden önce düzenlediği basın toplantısında, son günlerde artan öğrenci olaylarından yine medyayı sorumlu tuttu. Erdoğan, "3-5 olay Türkiye'nin her yerinde okullar kan gölüne dönmüş gibi veriliyor. Lütfen haberleri abartılı vermeyelim" dedi. Erdoğan, soruları şöyle yanıtladı:

"Olan olayların adedi kaç tanedir? Bunlar ne kadar yayınlanırsa, ne kadar abartılı verilirse, bu işi teşvik o kadar artar. Lütfen bu konuda yardımcı olunursa, bunlar üzerine bu kadar yayın yapılmazsa, inanıyorum ki alacağımız neticede o kadar çabuk olur. "

Bu arada, okullardaki şiddet olaylarının medya tarafından abartıldığı söylenedursun, Milli Eğitim Bakanlığı ilköğretim Genel Müdürlüğü bugün istanbul'da, UNICEF'in de desteklediği "Şiddet ve Okul" konulu sempozyumu başlatıyor.


Kaynak:www.vatanim.com.tr