BIST 10.083
DOLAR 32,48
EURO 34,89
ALTIN 2.442,66
HABER /  SPOR

Songtan Fener ve Beşiktaşa mesaj

Gerets'in üzerine yürüyen Song, ayrılık planları içinde. Kamerunlu yıldız ezeli rakiplerine de inceden mesaj gönderdi.

Abone ol

Cimbom'un Kamerunlu yıldızının, menajerine "Türkiye'de Fenerbahçe veya Beşiktaş'ta futbol yaşantımı sürdürmek istiyorum" dediği belirtildi.

Galatasaray'dan 1 milyon 450 bin dolar alan Song'a Kartal'ın sıcak bakabileceği ifade edildi

Tigana savunmacı istiyor
Tigana'nın yeni sezon için savunmaya takviye istemesi nedeniyle yöneticilerin
Song'a sıcak bakabileceği ifade edildi. Sezon başında defans bloğuna Lugano ve Edu gibi iki etkili ismi alan Fenerbahçe'ye ise Song isminin pek cazip gelmeyeceği vurgulandı.

Ancak Zico'nun, "Edu'dan memnun değilim. Yerine daha etkili birini alalım" demesi halinde ise F.Bahçe'nin Song'la ilgilenebileceği kaydedildi.

Cimbom'dan yıllık 1 milyon 450 bin dolar alan Song'un Stuttgart ve Marsilya'nın transfer listesinde olduğu da vurgulandı.

Song istenmeyen adam
Galatasaray savunmasının sigortası durumundaki Song'un, menajeri vasıtasıyla Fenerbahçe ve Beşiktaş'a haber gönderdiği belirtildi.

2004- 2005 sezonunda Lens'ten transfer edilen Kamerunlu yıldız, G.Antepspor maçında Gerets'le yaşadığı tartışmadan sonra gözden düştü. Yönetimin de Gerets'in istemediği Song için "Gitsin" diyeceği vurgulandı.

İstanbul'da yaşantısını sürdürmeyi planlayan Song'un, menajerine "Türkiye'de Fenerbahçe veya Beşiktaş'ta futbol yaşantımı devam ettirebilirim" dediği öğrenildi.

Fotomaç