BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sokak ortasında kanlı infaz

Antalya'da eşi 2,5 aylık hamile olan bir kişi sokak ortasında kafasından vurularak öldürüldü.

Abone ol Antalya'da baba olmaya hazırlanan 24 yaşındaki Yılmaz Erkan, sokak ortasında başından tek kurşunla vurularak öldürüldü. Erkan'ın 2.5 aylık hamile eşi Sultan Erkan, konulduğu tabutu açarak eşinin yüzünü öptü.

Olay bugün sabah saat 07.40 sıralarında Güneş Mahallesi 6010 Sokak Mehmet Atay Caddesi üzerinde meydana geldi. Serbest bölgede bir tekne imalat atölyesinde işçi olarak çalışan Yılmaz Erkan, sabah erken saatte evden ayrılarak işe gitmek için yola çıktı. 2 sokak uzaklıktaki ailesinin evinin önüne gelen Erkan, burada silahlı saldırıya uğradı. Baba adayı Yılmaz Erkan, kimliği belirsiz 2 kişi tarafından başından tek kurşunla vurularak öldürüldü. Erkan olay yerinde hayatını kaybederken, silah sesini duyan mahalle sakinleri ve Yılmaz Erkan'ın babası Hüseyin Erkan ambulans çağırdı. Ancak 112 Acil Yardım ekipleri olay yerine geldiğinde Erkan'ın öldüğü belirlendi. Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda polis olay yerinde ve bölgede inceleme yaptı.

Acı haberi duyarak olay yerine gelen Yılmaz Erkan'ın 2.5 aylık hamile eşi Sultan Erkan, sinir krizi geçirdi. Eşinin konulduğu tabutu açtırıp yüzünü öpen anne adayı, bugün iş çıkışında çocuklarının cinsiyetini öğrenmek için eşiyle birlikte doktora gideceklerini söyledi.

Yılmaz Erkan'ın cesedi incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna konuldu.

Cinayet bürosu ekipleri çok sayıda mahalle sakini ve Erkan'ın aile bireylerinin ifadelerini aldı. Erkan'ın daha önce bıçakla yaralama ve darp suçlarından poliste kaydının bulunduğu belirtildi.