BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.428,33
HABER /  DÜNYA

Sokak ortasında bıçaklı gasp kamerada

Diyarbakır’da, bir bankadan bir miktar para çeken şahıs, iki kişinin bıçaklı saldırısına uğrayarak gasp edildi. Kanlar içerisinde kalan şahı...

Abone ol

Diyarbakır’da, bir bankadan bir miktar para çeken şahıs, iki kişinin bıçaklı saldırısına uğrayarak gasp edildi. Kanlar içerisinde kalan şahıs hastaneye kaldırılırken, olay anı işyerlerinin kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgilere göre olay, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Koşuyolu semtinde meydana geldi. İnfaz koruma memurluğu yapan H.D. bir bankada çektiği 5 bin 500 liralık kredi ile gündüz vakti yolda yürürken, kendisini takibe alan iki kişi tarafından bıçaklanarak gasp edildi. Olayın yaşandığı çevrede bulunan işyerlerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, H.D. iki kişi tarafından sürüklendikten sonra üzerinde bulanan parası gasp edildi. Olayın ardından kaçan iki kişi hızla uzaklaşırken, H.D. ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili çalışma başlatan Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, H.D.’yi yaralayarak gasp eden kişilerin 15 yaşındaki T.Y. le A.A. olduğunu belirledi. Polis iki şüpheliyi evlerine yaptığı baskında olaydan 2 gün sonra gözaltına aldı. 2 zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından yağma ve yaralama suçundan tutuklandı.
(İHA)