BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.436,14
HABER /  SPOR

Skibbe kimleri oynatacak?

Michael Skibbe'nin Steaua Bükreş'in Politehnica'ya karşı oynadığı maçı izledi ve futbolcularına uyarıda bulundu.

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe'nin Steaua Bükreş'in Politehnica'ya karşı oynadığı ve 2 - 0 kazandığı maçı izledikten sonra futbolcularıyla bir toplantı yaptığı ve uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Alman teknik adamın oyuncularına "3 maçta 4 gol atıp 2 gol yediler. Kolay gol atabildikleri gibi kolay da yemeleri bizim için en büyük avantaj. Savunma açısından hiçbir endişem yok.Ama özellikle içerde oynayacağımız ilk maç gol hatta goller atmamız şart. Hazırlık maçlarında bu en büyük sorunumuz bu oldu. İlk ciddi sınavımızda aynı şeyi yaşamamalıyız" dediği öğrenildi.

Teknik direktör Skibbe'nin Kewell ve Lincoln'ün de Çarşamba gününe kadar tam olarak hazır olmasını istediği, iki futbolcuyu da ilk onbirde görevlendirmeyi planladığı belirtildi. Nonda'yı tek forvet oynatacak olan Skibbe'nin arkasında da Lincoln'e yer vereceği ifade edildi.

Kanatlarda ofansif yönü güçlü isimlere şans verip forvet açığını bu şekilde kapatmayı hedefleyen Alman teknik adamın savunmada Meira'nın yanında Servet ve Emre Aşık'tan birini tercih edeceği öğrenildi.

Yönetim kurulunun da transfer için Steaua maçını beklediği ortaya çıktı. Yönetimin Şampiyonlar Ligi'ne katılınması halinde forvet transferini gerçekleştireceği bildirdi.

Öte yandan geçen sezon geçirdiği menisküs ameliyatı sonrası bir türlü iyileşemeyen ve kıkırdaktaki problem nedeniyle geçtiğimiz günlerde yeniden bir operasyon geçiren Serkan Çalık'ın yaklaşık 4 ay daha sahalardan uzak kalacağı belirtildi.