BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.423,36
HABER /  SPOR

Cimbomda tam gaz hazırlık

Galatasaray, Romanya'nın Steau Bükreş takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Abone ol

Galatasaray, Romanya'nın Steau Bükreş takımıyla 13 Ağustos Çarşamba günü oynayacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde, basına ve taraftarlara kapalı yapılan antrenmanda, taktik bir çalışma gerçekleştirildiği bildirildi.

Antrenmanda Meira ve Lincoln'un takımla birlikte, Kewell'in antrenör Cevat Güler, Morgan de Sanctis'in ise kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu yönetiminde sahada takımdan ayrı bir antrenman programı dahilinde çalıştıkları belirtildi.

Aydın Yılmaz'ın takımla birlikte yaptığı antrenmanlardan sonra antrenör Cevat Güler yönetiminde özel idmanlarla performansını daha üst seviyeye çıkarmak için düzenli olarak çalıştığı ifade edildi.

Ümit Karan, Orkun, Linderoth ve Mehmet Güven'in tedavilerinin ardından fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada takımdan ayrı çalıştıkları bildirildi.

Galatasaray, yarın sabah basına ve taraftara kapalı yapacağı tek antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.