BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.431,24
HABER /  SPOR

Skibbe Feldkampa ne dedi?

Galatasaray'ın teknik danışmanlığına getirilen Feldkmap için vatandaşı Skibbe ne dedi?

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Sarı-kırmızılı yönetim tarafından teknik danışmanlığa getirilen Karl Heniz Feldkamp'ın tecrübelerinden faydalanacaklarını, ancak teknik kararları her zaman kendisinin vereceğini söyledi.

Yarın UEFA Kupası'nda Metalist Kharkiv takımı ile oynanacak karşılaşma öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Alman Teknik Adam'a, medya mensupları Metalist maçından daha çok bugün Teknik Danışmanlığa getirilen Karl Heniz Feldkamp'ı sordu.

"FELDKAMP'IN TECRÜBELERİNDEN FAYDALANACAĞIZ"

Akşam saatlerinde İstanbul'a teknik danışman olarak getirilen Feldkamp'ın gelmesini nasıl yorumluyorsunuz? Şeklindeki soruya genç çalıştırıcı, "Feldkamp'ın gelmesine bende sevindim. Zaten birkaç haftadır kulüple görüşüyordu. Danışman olarak İstanbul'a geldiğine göre kendisi ile anlaşmaya varıldı. Buna bende sevindim. Kendisi bizim adımıza bazı maçları izlemeye gidiyordu.

Telefonla da özel olarak görüşmüştük. Feldkamp tecrübesiyle bana da yardımcı olacaktır. Takıma olduğu kadarıyla bana da yardımı olacaktır. Ancak unutmayalımki burada teknik kararları ben kendi başıma vereceğim. Bu benim buraya ilk imza attığım günde böyleydi bundan sonra da böyle olacaktır. Kendi yolumu kendim çizip ilerlemek istiyorum" dedi.