BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,59
ALTIN 2.385,02
HABER /  GÜNCEL

Göbeğini kaşıyan adam CHPde!

CHP çevrelerinde çarşafın şoku atlatılabilmiş değıil. Bekir Coşkun şaşkın ve hayal kırıklığı içinde..

Abone ol

Çarşaf açılımı travma etkisi yarattı CHP'de. En başta da Hürriyet yazarı Bekir Coşkun'da. O da diğerleri gibi CHP rozetli çarşaflılıların şokunu üzerinden atamamış..

Bekir Coşkun, sosyal demokrat parti olarak gördüğü CHP'de, Baykal ve ekibini kimliğini bulamamakla eleştiriyor bugünkü köşesinde..

Yaşadığı hayal kırıklığı ve şaşkınlığını sözleriyle dile getiriyor. "Göbeğini kaşıyan adamların" partisi olmakla suçladığı AK Parti'ye benzemekle eleştiriyor CHP yönetimini..

(...)Ve insanın olmadığı bir şey olması, ona devamlı şu soruyu sordurur:

"Acaba ne gibi olsam?..."

İşte Ce He Pes'in kara çarşa ilgi duyması, onun "sosyal demokrat olarak" işi götüremeyip biraz da AKP gibi olmayı denemesinden kaynaklanıyor.

Bunu deniyor Ce He Pes...

Yurdun dört bir yanında yakaladıkları çarşaflıları partiye götürüp törenle rozet takmaları bu yüzdendir.

Sosyal demokrat olamadılar, muhafazakar olmayı deniyorlar... Çağdaşlığa sahip çkamadılar, tutuculuğa tutunmaya bakıyorlar... Cumhuriyet devrimlerinin partisi olamadlar, çarşaflıların-türbanlıların partisi olmayı sınıyorlar.

Bu kötü bir haberdir..

Çünkü; dinciler Türtkiye'yi adım adım ele geçirirken, güvendikleri her şeyi kaybeden aydınlıkçı kitlelerin, her şeye rağmen sarılabilecekleri bir ana muhalefet partisi vardı.

Artık o yok...

Düne kadar eleştirdiği o din istismarcıları gibi kara çarşaflılara rozet takıp bunu savunabiliyor Baykal ve asıl suçluyu buluyor:

"Kravatlılar..."

(.....)

Doğrusu hepimiz şaşkınız...

Ce Ha Pes...

Ce He Pes...