BIST 9.590
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.475,25
HABER /  GÜNCEL

Siyer sınavı 2020 tarihleri başvuru ne zaman?

Peygamber Sevdalıları platformunun her sene düzenlediği Siyer sınavı 2020 yılında ne zaman yapılacak ve başvurular ne zaman olacak araştırması başladı. Siyer sınavı için başvuruları 17 Ocak'a kadar yapılacak. 2020 Siyer sınavı ise 2 Şubat'ta yapılacak.

Abone ol

2020 yılında Siyer sınavı ne zaman yapılacak, başvurular ne zaman bitecek araştırması başladı. 

Siyer Sınavı, Peygamber Sevdalıları “O’nu Oku O’nu Yaşa” sloganıyla her sene bir sınav düzenlemektedir. Bu organizasyonda Hz. Muhammet’in mesajları, toplumla buluşturularak örnek hayatın öğrenilmesi sağlanır. Peygamber Sevdalıları Vakfı 2020 yılında “O’nu Oku, O’nu Yaşa Ödüllü Siyer Sınavı” yapılacaktır.

2020 yılı Siyer Yarışma Sınavı Başvuruları 11 Kasım’da başladı ve başvurular 17 Ocak 2020’ye kadar devam edecek. Siyer Sınavı 2 Şubat 2020 tarihinde yapılacak. 2020 Siyer Sınavı ödülleri ise 18 Şubat 2020 tarihinde verilecek.

Siyer Sınavı başvuruları www.peygambersevdalilari.com ve www.siyersinavi.com adresinden veya Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından belirlenen sınav merkezlerinden yapılacak. İntenet üzerinden ön başvurunun yapılmasının ardından, herhangi bir sınav merkezinden, belirlenen sınav kitabı temin edildikten sonra ön başvuru onaylatılmalıdır. Siyer Sınavı’ndaki kitapçıklar Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından adaylara verilmektedir.

Daha önce Siyer Sınavı’ndan ödül alan kişiler 2020 yılındaki sınava giremezler. Sınavların ardından dereceye girip umre ödülü kazanan kişiler, kendileri umreye gitmemesi halinde birinci derece yakınlarını umreye gönderebilecek. Umre için yol ücreti, barınma ve iaşe haricindeki ödemeler şahsa aittir.

Kazanılan ödüllerin kurum tarafından verilen tarihler arasında kullanılması gerekir. Yarışmanın Yapılması ve Değerlendirilmesi Yarışmacılar sınava resmi nüfus cüzdanlarını getirmek zorundadır. Yarışmacılar sınavlara cep telefonuyla giremez. Yarışmaya cep telefonuyla giren kişilerin sınavları iptal edilecektir.