BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.309,66
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Derhal toplatın şu laneti! Şırıngalı çikolatadan bir çocuk daha pisi pisine öldü

Türkiye'nin yeni belası şırıngalı çikolatalar.. Diyarbakır’da şırıngalı çikolatanın kapağının boğazına kaçması sonucu bir çocuk daha hayatını kaybetti. Dün de Ankara'da bir çocuk aynı sebepten hayatını kaybetmişti.

Abone ol

Yenişehir ilçesi Seyrantepe Mahallesinde yaşayan 7 yaşındaki Umut Bilgi, 25 Kasım 2019’da okul çıkışında, okul yakınında bir marketten aldığı şırınga şeklindeki çikolatanın kapağının boğazına kaçması sonucu ambulansla Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı.

9 gün yaşam mücadelesi verdi

9 gün yaşam mücadelesi veren 7 yaşındaki Umut Bilgi, 5 Aralık 2019 tarihinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Aileden yetkililere çağrı

Acılı aile bütün anne ve babalara çağrıda bulunarak yaşadıkları acıları kimsenin yaşamaması için çocuklarını bu üründen uzak tutmalarını istedi. Aile ayrıca şırınga çikolatasına karşı tedbir alınması için yetkililere çağrıda bulundu.

Dün de Ankara'da bir çocuk hayatını kaybetmişti 

Ankara'da okulda yediği çikolatanın kapağının boğazına kaçması sonucu nefes alamayarak hayatını kaybeden Mert Yağız Köksal, kılınan cenaze namazının ardından defnedilmişti.

Mert Yağız'ın hayatını kaybettiği okulun yöneticilerinin, görevden alındığı açıklanmıştı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Haber alınamayan hamile anne ile minik kızından iç acıtan haber
Foto Galeri Haber alınamayan hamile anne ile minik kızından iç acıtan haber Galeriye Gözat