BIST 10.159
DOLAR 32,14
EURO 35,09
ALTIN 2.471,33
HABER /  MAGAZİN

Siyasetçi eşlerine not

Modacı Atıl Kutoğlu ve Erol Albayrak, siyasetçi eşlerinin kıyafetini değerlendirdi:

Abone ol

Ünlü modacılar, ülke gündeminin ilk sıralarında her zaman yer almayı başaran siyasetçi eşlerinin giyim tarzını BUGÜN"e değerlendirdi. Dünyaca üne sahip iki modacımız, Başbakan Tayyip Erdoğan ile Dışişleri Bakanı, Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ve Devlet Bakanı, Başmüzakereci Ali Babacan"ın eşlerinin giyim tarzını “şık ve zarif” bulduklarını bildirdi.

Viyana ve New York"taki ofislerinde çalışmalarını sürdüren ünlü modacımız Atıl Kutoğlu ile Hollanda Kraliyet ailesinin modacısı Erol Albayrak, Emine Erdoğan, Hayrünnisa Gül ve Zeynep Babacan"ın kıyafet ve renk tercihlerini başarılı buluyor. İşte iki ünlü modacının gözüyle siyasetin leydileri...

Erol Albayrak

Emine Hanım beyaz modasının öncüsü

Emine Erdoğan, giyim konusunda dünya liderlerinin eşlerine yakışır bir titizlikle modayı takip ediyor. Beyaz modasının öncülerinden.. Keten kumaştan tasarlanmış etek-ceket takımını renkli türbanı ile hareketlendirmiş. Kullandığı türbanlar ile dikkat çekmeyi başaran Emine Hanım, türbanın da moda dünyasında önemli bir aksesuar olarak yerini almasına vesile oluyor.

Hayrünnisa Hanım her zaman şık

Hayrünnisa Gül"ün giyim tarzı kaliteli ve şık. Üç Düğme modası artık kalmasa da tercihe bağlı diyebilirim. Her zaman şık ve zarif bulduğum bir bayan. Türban tercihi konusunda başarılı bir seçim yapmış. Siyah ve beyaz kombinasyonunu çok yerinde kullanıyor. Türban kullanımında yaptığı seçimlerde en başarılı bulduğum isimlerden birisi. Sadece sıkı bir rejimle fazla kilolarını vermesini tavsiye edeceğim.

En zarif politikacı eşi Zeynep Hanım

Zeynep Babacan, türbanı ile son derece zarif görünüyor. Politikacı eşlerinin içinde en zarif isimlerden birisi. Genç yaşına ve güzelliğine uygun giysi seçme konusunda en başarılı bakan eşi diyebilirim. Hafif makyajı ve bakımlı cildi ile son derece alımlı bir havası var.

Atıl Kutoğlu

Makyajda bilinçli ve başarılı

Emine Erdoğan"a güleryüzlü olması puan kazandırıyor. Yüz hatları son derece muntazam. Makyaj konusunda bilinçli ve başarılı. Pastel renkleri tercih ettiğinde daha etkileyici duruyor. Etek boyunu bir nebze kısaltsa oran olarak daha doğru olacak. Emine Hanım"ın özellikle krem ve beyaz tonlarındaki giysileri hem yakışıyor, hem de yaz için doğru seçim. Gözü okşayan ferah bir etki bırakıyor.

Modern ve cesur bir tarzı var

Hayrünnisa Gül"ün abartıdan uzak sade makyajı sempatik ve genç gösteriyor. Başörtüsünde zaman zaman görünen keskin renk ayrımını cesur ve çarpıcı buluyorum. Ceket kesimleri başarılı, giyim konusuna ilgili olduğu ve bu konudan anladığı hissediliyor. Siyah-beyaz kombinasyonu son sezonların favori trendi. Ceketleri modern bir kesime sahip. Uzun boylu olduğu için giysileri iyi taşıyor. Aslında böyle kontrast renkleri taşımak cesaret isteyebilir. Ama onda yerinde ve uyumlu duruyor. Ayakkabı seçiminde de hassas.

Giydiklerini güzel taşıyor

Zeynep Babacan kırmızı-beyazı güzel kombine ediyor. Birkaç sene önce New York¥ta sunduğum ay-yıldızlı koleksiyonumda bolca kullandığım iki renkti bunlar. İtinalı giyimiyle olumlu bir etki bırakıyor. İncecik olması büyük avantaj. Giydiklerini güzel taşıyor. Bence akşam davetlerinde rahatlıkla daha akıcı, pırıltılı uzun gece kıyafetleri taşıyabilir.

Haber: Bediz Doğan
Kaynak: www.bugun.com.tr