BIST 10.320
DOLAR 32,23
EURO 35,13
ALTIN 2.466,07
HABER /  MAGAZİN

Condolezza Riceın cazibesi

Amerikalı erkeklerin akşam yemeğine davet etmek istediği 14 tanınmış kadın arasında Rice da girdi..

Abone ol

Erkek dergisi Esquire'ın yaptığı araştırmaya göre Amerikalı erkeklerin akşam yemeğine davet etmek istediği 14 tanınmış kadın arasında Julia Roberts, Jennifer Aniston ve Jessica Simpson'ın yanı sıra Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice da bulunuyor.

Derginin temmuz sayısında yayınlanacak olan araştırmaya göre, erkeklerin akşam yemeğine davet etmek istediği kadınlar listesinde Rice'dan sonra Oprah Winfrey ve Angelina Jolie geliyor.

Derginin Beta Araştırma şirketine yaptırdığı araştırmada 25 yaş ve üzeri bin 803 erkeğe 29 soru yöneltildi.

''Akşam yemeğine hangi ünlü erkeği davet etmek isterdiniz?'' sorusuna ise erkeklerin yüzde 37'si talk show ustası Jay Leno'yu seçti. İkinci sırayı alan ABD eski başkanı Bill Clinton'ı aktör George Clooney ve ABD Başkanı George W. Bush izledi.

Erkeklerin yüzde 5,9'u en çok hayran oldukları kişinin eski  dışişleri bakanı Colin Powell olduğunu belirtirken, Bill Clinton ve Bill Gates yüzde 5,8 oranıyla başa baş, Bush ise yüzde 5.3 oranıyla 3.sırada yer aldı.

Öte yandan Bush, Amerika'da en az takdir edilenler kategorisinde yüzde 14,8 oranıyla birinci olurken, Bill Clinton yüzde 7,8 ile ikincioldu.