BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  MAGAZİN

Seda Sayan Lerzanı yendi

Sabah programlarının iki ismi Seda Sayan ile Lerzan Mutlu arasındaki rekabet ilginç boyutlara taşındı.

Abone ol

Sabah programlarındaki rekabet mahkemeye taşındı... Seda Sayan'ın 'kişilik haklarına zarar geldiği' gerekçesiyle Lerzan Mutlu'nun programına bir günlük yasak getirildi.

Yaklaşık 10 gündür Banu Alkan nedeniyle gerilen ve bu nedenle ekrandan sürekli atışan iki ünlü arasındaki savaş, dün ilginç bir gelişmeye sahne oldu.

Banu Alkan'ın sevgilisi Murat Taşdemir'i programına çıkardığı için ekrandan Lerzan Mutlu ve sürekli konuğu Banu Alkan tarafından eleştirilen Seda Sayan, mahkemeye başvurarak "Kadının Fendi" programı için bir günlük yayın yasağı kararı çıkarttı.

İstanbul 8. Asliye Hukuk Mahkemesi, Sayan'ın yaptığı başvuruyu değerlendirerek, İstanbul 9. Asliye Hukuk mahkemesinin 2006/37 D. İş sayılı dosya ve mahkemesinde yaptırılan bilirkişi incelemesi sonucu elde edilen rapor içeriğine göre MK. 25. maddesi gereğince davalı şirketin yayın organı Show TV kanalında her gün saat 10.00-12.00 arasında yayınlanan Lerzan Mutlu ile Kadının Fendi isimli programın kişilik haklarına zarar vermesi söz konusu olabileceğinden tedbiren durdurulmasına karar verdi.