BIST 10.320
DOLAR 32,29
EURO 35,18
ALTIN 2.466,09
HABER /  SPOR

Yıldırımdan dönüş sinyalleri

Fenerbahçe’de günlerdir belirsizliğini koruyan başkan Aziz Yıldırım görevine geri dönüyor.

Abone ol

F.Bahçe Başkanvekili, "Önümüzdeki hafta başkanımız kararını kamuoyuna açıklayacak. Daum"la fesih konusunda anlaşmaya vardık. Scolari listemizde. Fatih Tekke için Trabzon"dan cevap bekliyoruz" dedi.

Sarı lacivertlilerin dün yapılan haftalık toplantısı sonrası basının karşısına çıkan ikinci başkan Nihat Özdemir, Yıldırım"ın göreve dönüşü konusunda bu hafta açıklama yapmak istediklerini ifade ederek, "Ancak sağlık nedeniyle bunu önümüzdeki hafta kamuoyuna açıklayacağız. Bununla ilgili görüşmeler sürüyor. Tüm yönetici arkadaşlarım gibi ben de dönmesini istiyorum. Önümüzdeki hafta başkanımız kararını kamuoyuna açıklayacak" diyerek F.Bahçelilere müjdeyi verdi.

Christoph Daum"un sözleşmesinin feshi konusunda anlaşmaya vardıklarını kaydeden F.Bahçe Başkanvekili, şunları söyledi: "Daum"un sözleşmesinin karşılıklı feshi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Avukatlarımızla yapılan görüşme sonunda imzalar atılınca fesih işlemi tamamlanacak. Tazminat konusunda, sözleşmesinde ne yazılıysa o rakamda anlaşma yapıldı. Yeni teknik direktör çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda isim vermiyoruz. Scolari"nin listemizde olduğunu şu anda açıklayamam. Birçok teknik direktörle görüşüyoruz. Transferlerle ilgili çalışmalarımız da tüm hızıyla sürüyor." Daum dışında teknik kadronun görevde olduğunu belirten Özdemir, Fatih Tekke için Trabzonspor"dan yanıt beklediklerini söyledi.