BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Sivas Kayseriye bileniyor

Ligin ikinci yarısında oynadığı 6 deplasman maçında yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor, gözünü Kayseri'ye dikti.

Abone ol

Ligde son 5 haftaya girilirken, ''3 Büyükler'' ile zirve mücadelesi veren Sivasspor, hafta sonu deplasmanda ligin flaş ekiplerinden Kayserispor ile karşılaşacak.

Zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek isteyen Sivasspor, sezonun ilk yarısında sahasında 1-0 mağlup ettiği Kayseri ekibini, bu kez de deplasmanda yenmeyi hedefliyor.

SON 6 DEPLASMANI KAYBETMEDİ

Ligin ikinci yarısında oynadığı 6 deplasman maçında yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor, ikinci yarıdaki 7. deplasman maçında Kayserispor engelini de kayıpsız geçmek istiyor.

EN SON GALATASARAY MAÇINDA PUAN KAYBETTİ

Dış sahada en son ligin 16. haftasında Galatasaray'a 2-0 yenilen Sivasspor, bu mağlubiyetin ardından deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u ve Bursaspor'u 1-0, Kasımpaşa'yı 4-0 yenmiş, Gaziantepspor ve Vestel Manisaspor ile 0-0 berabere kalmıştı.

Bu arada, hafta başından itibaren karşılaşmanın hazırlıklarını kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde sürdüren Sivasspor'da, sakatlıkları bulunan Yasir, Sedat ve Balili dışında eksik oyuncu bulunmuyor.